Kesäliikunta

Tampereen kaupungin liikuntapalvelut järjestää kaikille avointa kesäliikuntaa. Ryhmät ovat maksuttomia ja ikärajattomia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua, ellei toisin mainita. Ulkoliikunnassa on säävaraus.

Kesäliikunta 2022  on päättynyt muutamia nuorten ryhmiä lukuunottamatta. 

Aikuinen ja lapsi pelaa pöytäpingistä ulkona.

Perheliikunta

Tule liikkumaan koko perheen kanssa! 

Leikkipuistobileitä, pallopelejä, tanssia, uimakouluja – valitse omasi ja nauti kesästä liikkuen.

Kesätoimintaa perheille ja lapsille

Suppailijat kuivalla maalla.

Kesäliikuntaa nuorille ja nuorille aikuisille

Kesä tuo jälleen tullessaan uusia kesäliikuntalajeja- ja mahdollisuuksia pirkanmaalaisille nuorille aikuisille, tule rohkeasti mukaan liikkumaan! Jos kaipaat ohjattua toimintaa, raitista ulkoilmaa ja aurinkoa sekä uusia treenikavereita niin tämä on juuri sinulle.

Kesätreenit tarjoaa upean mahdollisuuden päästä kokeilemaan uusimpia liikuntamuotoja ympäri kaupunkia, mukavassa ja turvallisessa ympäristössä. Kaikki ryhmät ovat ns. matalan kynnyksen ryhmiä ja liikkumisen tavoitteena on hauskuus, yhdessä tekeminen ja uuden oppiminen. Liikuntataustaa tai aikaisempaa kokemusta et näissä ryhmissä tarvitse. Innokkuus, avoimuus sekä iloinen mieli on plussaa!

Nuorten ja nuorten aikuisten ryhmät ja treenit - löydä liikkumisen kipinä!

Kesäjumppaa Sorsapuistossa

Kesäliikuntaa 30.5.–10.7.2022

Tutustu monipuoliseen tarjontaan. Tule mukaan yksin, kaverin kanssa ja porukalla.

Matalan kynnyksen jumpat ja liikuntaryhmät

Ryhmät ovat maksuttomia, eikä niihin ei tarvitse ilmoittautua, ellei toisin mainita. Kävelylenkit, jotka sisältävät jumppatuokioita ovat kestoltaan noin tunnin. Puistojumpat ja puistovenyttelyt ovat kestoltaan 45 minuuttia, otathan oman alusta mukaan. Ulkoliikunnassa on säävaraus.

Kokeile rohkeasti eri kesäliikunnan lajeja

Uimareita Riihiniemessä

Uimakoulut

Heinäkuussa lapsille on tarjolla maksuttomia rantauimakouluja. Uimakouluissa harjoitellaan totuttautumista veteen ja uinnin alkeita.

Katso lisätiedot Lasten ja nuorten uimakoulut

Ilmoittautuminen kesän uimakouluihin rannoilla, maauimalassa ja uimahalleilla tapahtuu verkossa 16.5.2022 klo 9 alkaen.

Liikuntaneuvonta

Kaipaatko apua liikunnan aloittamiseen, tietoa eri liikuntamahdollisuuksista tai liikuntaryhmistä? Ota yhteyttä liikuntaneuvontaan joko sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse 044 423 5247. 

Liikuntaneuvonta on tarkoitettu kaikille: pienten lasten perheille, nuorille, työikäisille - kaikille, jotka tuntevat tarvitsevansa vinkkiä ja tukea liikunnan kipinän löytymiseksi.

 Liikuntaneuvonnan tavoitteena on yksilöllisten tarpeiden, motivaation ja lähtötilanteen mukaan löytää keinot edistää asiakkaan hyvinvointia. Liikunnanohjaaja antaa opastusta ja vinkkejä liikunnan aloittamiseen, kertoo liikuntamahdollisuuksista ja ohjausryhmistä. Liikuntaneuvonta on maksutonta.

Katso lisätietoa  Miten liikkeelle? Tukea liikuntaneuvonnasta

Syyskauden 2022 liikuntaryhmiin ilmoittautuminen

Syksyn 2022 liikuntaryhmiin ilmoittaudutaan ensisijaisesti verkossa osoitteessa kuntapalvelut.fi/tampere.

  • 8.8.2022 klo 9 alkaen työikäisten ryhmät, uimakoulut, vauvauinnit
    Puhelin: 044 423 5248
  • 9.8.2022 klo 9 alkaen 60+, 75+ ja erityisryhmät
    Puhelin: 044 423 5247

Liikuntaryhmät ovat selattavissa ilmoittautumisjärjestelmässä kaksi viikkoa ennen ilmoittautumisajan alkua. Ryhmät löytyvät myös Liikkuva Tampere-lehdestä, joka julkaistaan elokuun alussa ja on luettavissa Liikunta-sivulla. Syyskausi alkaa 29.8.2022.

Tämän sivun löydät myös osoitteella tampere.fi/kesaliikunta