Kirjaston musiikkihuoneet

Kitaran soittaja Metson Rockway-huoneessa.

Kirjastoissa on varattavia musiikkitiloja, joissa voit soittaa ja laulaa. Musiikkitilojen käyttö on maksutonta. Varausohjeet näet alta kunkin kirjaston kohdalta.

Pääkirjasto Metso

Pääkirjastossa on kaksi pianohuonetta sekä musiikkitilat Soundi ja Rockway. Tutustu Soundiin ja Rockway-huoneeseen niiden omalla sivulla.

Musiikkitilat varataan ajanvarausohjelmassa. Voit varata pianohuoneen yhdeksi tunniksi päivässä. Soundin ja Rockway-huoneen varausaika on kaksi tuntia. Varaus raukeaa, jos varaaja ei ole saapunut 10 minuutin kuluessa varauksen alkamisesta.

Musiikkiosastolla on myös digitaalipiano, johon ei tarvitse ajanvarausta.

Pianohuoneita on kaksi samanlaista. Niissä on akustinen piano, mahdollisuus kuunnella cd-levyjä ja oman laitteen kytkemiseen miniplugilla.

Pääkirjaston musiikkiosasto

sähköposti [email protected]
puhelin 040 806 4918

Hervannan kirjasto

Hervannan kirjastossa on pianohuone ja monitoimihuone. Monitoimihuoneessa voit esimerkiksi soittaa omia instrumentteja ja laulaa.

Huoneet varataan ajanvarausohjelmassa. Varaamiseen tarvitset kirjastokortin ja tunnusluvun.

Pianohuoneen voi varata tunniksi päivässä. Monitoimihuoneen varausaika on kaksi tuntia päivässä. Huom. Varaus raukeaa, jos et saavu paikalle saapunut 10 minuutin kuluessa varauksen alkamisesta.

Koilliskeskus

Koilliskeskuksen musiikkihuoneessa voit soittaa digitaalista pianoa, sähkörumpuja, akustista kitaraa sekä omia instrumentteja tai laulaa. Voit varata huoneen käyttöösi kahdeksi tunniksi päivässä. Tilassa ei ole sähkökitaroita eikä vahvistimia.

Voit varata musiikkihuoneen ajanvarausohjelmassa tai puhelimitse. Huom. Varaus raukeaa, jos et saavu paikalle 10 minuutin kuluessa varauksen alkamisesta.

Lielahden kirjasto

Lielahden kirjaston musiikkihuoneessa on digitaalinen piano, sähkökitara ja sähkörummut. Lisäksi huoneessa on monikanavakuuntelulaitteet, joilla voit kuunnella cd- ja lp-levyjä sekä katsoa DVD- tai bluray-elokuvia.

Voit varata musiikkihuoneen puhelimitse tai ajanvarausohjelmassa. Huoneen voit varata kahdeksi tunniksi päivässä. Huom. Varaus raukeaa, jos et saavu paikalle 10 minuutin kuluessa varauksen alkamisesta.

Päivitetty 23.10.2023