Etsivä nuorisotyö

Nuoren jalat, taustalla betoniseinä, jossa graffiteja.

Etsivä nuorisotyö tarjoaa alle 29-vuotiaille tamperelaisille matalan kynnyksen ohjausta ja neuvontaa erilaisissa elämäntilanteissa: saat tukea, tietoa ja rohkaisua asioiden hoitamiseen sekä apua sopivien palvelujen löytämiseen. Etsivä tukee sinua asioissa, jotka koet itse tärkeiksi ja tarpeellisiksi. Palvelu on maksutonta, vapaaehtoista ja luottamuksellista. Halutessasi voit asioida kanssamme myös anonyymisti.

Toimi näin

Nuori tai nuoren läheinen, voit olla yhteydessä meihin suoraan puhelimitse, sähköpostilla, WhatsAppin tai somen kautta. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön e-lomakkeen tai  www.yhteysetsivaan.fi-sivun kautta, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Läheisellä tulee olla nuoren lupa yhteydenottoon.

Yhteistyökumppanit

Lakiin perustuvat sekä muut yhteistyökumppaneiden ja viranomaisten yhteydenotot yhteysetsivaan.fi -sivun kautta tai suoraan koordinaattori Miia-Mari Kivistölle.  

Teemme Tampereella OKM:n rahoittamaa etsivää nuorisotyötä kumppanuussopimuksella yhteistyössä Silta-Valmennusyhdistys ry:n ETTI – Etsivän nuorisotyön sekä Nauha ry:n Etsivän nuorisotyön kanssa. 

Aikalisä (Puolustusvoimat, Siviilipalveluskeskus, varuskunnat), työllisyyspalvelut ja Kela

Tampereen kaupungin etsivä nuorisotyö

Toisen asteen oppilaitokset ja oppilaitosyhteistyö

Silta-Valmennusyhdistys ry.
Etti – Etsivä nuorisotyö Silta-Valmennusyhdistys ry

Terveyspalvelut sekä kaupunkiin muuttavat nuoret

Nauha ry.
Nauhan etsivä nuorisotyö

Miia-Mari Kivistö
Koordinaattori
Puhelin:
040 610 5710

Yhteystiedot

Tämän sivun löydät myös osoitteella tampere.fi/etsivanuorisotyo

Päivitetty 16.2.2024