Kulttuurin tekijöille

Lisää sisältöjä tästä aiheesta

Esiintyjäksi Puistokonsertteihin

Oletko harrastajamuusikko, kuorolainen tai tanssija, joka haluaa esiintyä kesällä Tampereen Puistokonserteissa? Puistokonsertit ovat maksuttomia ulkoilmakonsertteja, jotka järjestetään eri puolilla kaunista ja vehreää Tamperetta. Esiintyjähaku on käynnissä 1.–29.2.2024.

Näyttelyhaku vuodelle 2025

Tampereen kaupunkikulttuuriyksikön näyttelyhaku on avoin ammattikuvataiteilijoille sekä taiteen eri yhteisöille. Avoimessa haussa on yhteensä neljä tilaa Kulttuuritalo Laikussa ja Haiharan taidekeskuksessa. Hakuaika on 21.2.–28.3.2024.

Operaatio Pirkanmaa – kulttuuripääkaupunkihaun jatkohanke

Hanke toteuttaa kulttuuripääkaupunkihaun tavoitteita vuosina 2022–2024.

Pirkanmaan kulttuuripankki

Kulttuuripankki kokoaa pirkanmaalaiset ammattimaisesti toimivat taiteen ja kulttuurin tekijät sekä heidän tarjoamansa tilattavat palvelut yhteen paikkaan.

Alueellinen kehittämistehtävä – Kulttuuri ja taide virtaa

Tavoitteena on kehittää maakunnallinen taiteilijoiden ja kulttuuritoimijoiden työskentelyä, verkostoitumista ja osaamista edistävä välittäjämalli sekä sitä tukeva verkkoalusta.

Kulttuurihyvinvoinnin palveluohjaus Pirkanmaalla (KUPPI)

Projektissa kehitetään ratkaisuja siihen, miten kulttuurihyvinvoinnin palvelut saataisiin entistä tasapuolisemmin kaikkien kuntalaisten käyttöön, ja väestön hyvinvointia saataisiin siten edistettyä taiteen ja kulttuurin keinoin.

Sivun pääkuva: Laura Vanzo / Visit Tampere