Hyppää sivuvalikkoon

Hervannan vapaa-aikakeskus

Monipuolinen Hervannan vapaa-aikakeskus tarjoaa hyvät harrastusmahdollisuudet sisäliikunnalle. Keskuksesta löytyy iso palloilusali eri palloilulajeihin, esimerkiksi kori-, lento- ja sisäjalkapallo soveltuvat hyvin näihin tiloihin. Katsomosta löytyy tilaa 500 hengelle. Vapaa-aikakeskuksessa on myös hyvin varustellut kuntosalit, jotka ovat tarkoitettu yhteisöjen ja yksittäisten asiakkaiden käyttöön. Ikäraja Tampereen kaupungin kuntosaleilla on yleisövuoroilla 15 vuotta.

Lisäksi balettiin, nyrkkeilyyn, tanssiin ja painiin on tarjolla pienempiä liikuntatiloja. Kokous- ja koulutustiloja on useita, varustelutaso vaihtelee tilan mukaan. Keskuksessa voi viettää vapaa-aikaansa myös savi- ja keramiikkatöiden sekä kudonnan parissa.

Hervannan vapaa-aikakeskuksessa voi järjestää mainiosti erilaisia katsomotiloja sekä isoa salitilaa vaativia kilpailuja ja liikuntatapahtumia, 40 asiakaspaikkainen kahvio ja nykyaikaiset keittiötilat ovat erikseen vuokrattavissa tapahtumajärjestäjän käyttöön.

Tapahtumien ja kilpailujen varaukset hoidetaan kirjallisesti erillisellä hakemuksella. Tilojen käyttövuorotilannetta voi seurata sekä yksittäisiä, kertaluonteisia vuoroja voi hakea Timmi-varausjärjestelmästä. 

!

Hervannan vapaa-aikakeskuksen remontti

Vapaa-aikakeskus on suljettu remontin ajaksi 13.5.2024 alkaen.

Hervannan vapaa-aikakeskus

Osoite:
Lindforsinkatu 5 33720 Tampere
Puhelin:
Urheilulaitoksen hoitajat 040 5760610 (puhelin, pvm/mpm)
Hervannan vapaa-aikakeskus on suljettu remontin ajaksi.

Tämän sivun lyhytosoite on tampere.fi/hervannanvapaaaikakeskus

Päivitetty 13.5.2024