Hyppää sivuvalikkoon

Veneily

Satamien jätehuoltosuunnitelmat

Satamatoimisto on päivittänyt satamia koskevat jätehuoltosuunnitelmat. Jätehuoltosuunnitelmien luonnokset ovat nähtävillä ja löytyvät sivulta satamien jätehuolto. Lisäksi luonnoksiin voi tutustua Tampereen Palvelupisteessä sen aukioloaikoina.

Sataman käyttäjille, alusten haltijoille, toimivaltaisille viranomaisille sekä muille tahoille, joille jätehuoltosuunnitelmilla voi olla vaikutusta, on varattu tilaisuus tarkastaa ja lausua mielipiteensä suunnitelmista.

Jätehuoltosuunnitelmien luonnoksia koskevat lausunnot tulee toimittaa 30.11.2023 mennessä Tampereen kaupungin kirjaamoon, osoite: Frenckellinaukio 2 B, 33100 Tampere; postiosoite: PL 487, 33101 Tampere; sähköposti: [email protected]. Kirjaamo on avoinna arkisin 9.00–16.00. Saatteeksi/otsikoksi: ”Lausunto satamien jätehuoltosuunnitelmasta”.

Lukitusuudistus

Tampereen satamissa toteutetaan vaiheittain kesän 2023 aikana satamien portteja, jätekatoksia ja muita lukittuja palveluita koskeva lukkojen vaihto. Jatkossa lukkoja käytetään iLOQ S50 -puhelinavaimen avulla, joka tilataan venepaikkavarauksen yhteydessä. Lukitusuudistuksen toteuttaa ja järjestelmästä vastaa BLC Turva Oy.

Tiedotamme tarkoista ajankohdista venepaikan varanneille sähköpostitse.

Lisätietoa uudistuksesta löydät sivulta satamien lukitusuudistus.

Venepaikkojen varaukset kesäkaudelle 2023

Yleinen varausjakso

Aiempien kesäkausien tapaan kaikki venepaikat varataan sähköisen varauspalvelun kautta. Asiakas suorittaa varauksen yhteydessä venepaikkamaksun verkkomaksuna. Tarkempia tietoja venepaikan hakemisesta ja sähköisen varauspalvelun käytöstä löytyy sivulta venepaikan hakeminen.

Jos asiakas ei voi tehdä varausta varauspalvelussa, hän voi varata ja maksaa paikan Tampereen palvelupisteessä.

Palvelupisteessä asiakaspalvelija avustaa varauksen tekemisessä ensisijaisesti puhelimitse, mutta tarvittaessa asioida voi myös paikan päällä.

Uudelleenvarausjakso päättynyt 31.3.

Edellisen veneilykauden paikan pystyi varaamaan uudelleenvarausjaksolla 13. - 31.3.2023. Asiakkaat saivat tästä muistutuksen sähköpostiinsa. Jos aiemman paikkansa halusi säilyttää, varaus piti tehdä 31.3.2023 klo 10.00 mennessä.

Yhteystiedot

Tampereen palvelupiste

Osoite:
Frenckellinaukio 2 B 33100 Tampere
Puhelin:
041 7308168 (puhelin, pvm/mpm) Asiakaspalvelu

Huoltoryhmä, päivystys, vikailmoitukset, kunnossapito

sähköposti [email protected]
puhelin 040 158 8706
puhelin 040 158 8907

Satamatoimisto

  • Valvoo merilain, meriteiden sääntöjen, satamajärjestyksen sekä satamia koskevien tariffien ja määräysten noudattamista kaupungin satama- ja veneranta-alueilla.
  • Huolehtii venepaikkojen ja rantojen puhtaana- ja kunnossapidosta.
  • Valvoo satama- ja turvalaitteiden kuntoa ja sijaintia.
  • Opastaa ja neuvoo kaikissa vesiliikenneasioissa
  • Huolehtii satama- ja venepaikkojen vuokralle antamisesta kesä-, talvi- ja korjauspaikoiksi.
  • Luo edellytyksiä veneilyn ja rantojen käytön parantamiseksi.
  • Satamatoimistolle ei kuulu uimarantojen eikä talviuintipaikkojen kunnossapito.

Satamatoimisto
Kekkosenkatu 6–8
33180 Tampere

Päivitetty 2.11.2023