Liikuntapaikat

Sisäliikuntatiloja lähes kaikkeen tarpeeseen

Uimahalleja ja liikuntahalleja Tampereelta löytyy useista kaupunginosista. Kuntosaleja on käytettävissä sekä sisätiloissa että ulkona. Palloiluhalleista isoimmissa pelataan korkeatasoisia sarjoja niin lento- kuin koripallossakin. Tampereen Messu- ja Urheilukeskus on yleisurheilijoiden käytössä aina silloin, kun halli ei ole messukäytössä. Nääshallissa on mahdollisuus nyrkkeilyn, painonnoston, useiden eri budolajien, pöytätenniksen, miekkailun ja muun sisäliikunnan harrastamiseen.

Ulkoliikuntaan runsaasti mahdollisuuksia

Kesäisin järvien läheisyys antaa upeat mahdollisuudet vesiliikuntaan kuten uintiin, melontaan, suppailuun, veneilyyn ja souteluun. Ulkoilureitit houkuttelevat lenkkeilemään ja talvisin hyvinhoidettu latureitistö kutsuu nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta. Pallopelien ystävien käytössä on useita palloilukenttiä, joiden vuorot jaetaan pääosin seuroille, sekä tennis- ja beachvolleykenttiä.

Tampereella sijaitsee myös Suomen hienoimmaksi mainittu skeittipuisto, Iso-Vilunen, sekä maailmanluokan mitat täyttävä frisbeegolfrata Alasjärvellä. Pakkastalvina jäädytetään useita luistelukenttiä, ja tekojääradat Sorsapuistossa sekä Koulukadulla mahdollistavat luistelut myös vähemmän kylmillä säillä.

 

Tämän sivun löydät myös osoitteella tampere.fi/liikuntapaikat