Hyppää sivuvalikkoon

Oma kesätyö yrittäjänä

Nuoria makaamassa nurmikolla läppärit edessään.

Seikkailu työelämässä tuo kesärahat taskuun

Oletko vuosina 1994-2008 syntynyt tamperelainen nuori? Haluatko itse päättää siitä milloin, missä ja miten hommaat kesärahasi?

Tänä kesänä voit toteuttaa unelmasi täydellisestä kesäduunista. Käytä vahvuuksiasi, tee töitä yhdessä kaverin kanssa ja saa rahasi hauskalla, omannäköisellä tavalla. Lisäksi työelämätaitosi kehittyvät ja saat yhden kesän aikana monia kokemuksia työelämästä. Tampereen kaupunki jakaa myös 350 euron kesäyrittäjyysseteleitä yhteensä 20 000 euron arvosta. 

Hae kesäyrittäjyysseteliä ja lue lisää työpajoista, jotka auttavat sinua rakentamaan oman kesätyön vahvuuksiesi pohjalta.

Mikä on kesäyrittäjyysseteli?

Kesäyrittäjyysseteli on tamperelaisille 1994-2008 syntyneille nuorille suunnattu 350 euron arvoinen seteli, jota voi hakea 15.2.-31.5.2023. Kannattaa hakea ajoissa, sillä päätöksiä tehdään jo hakuaikana. Seteleitä jaetaan niin kauan, kun niitä riittää. Voit tarkastaa tilanteen hakulomakkeelta. Kesäyrittäjyyssetelit jaetaan kesän aloitustapahtumassa 6.6.2023, jossa esitellään myös kesäyrittäjyyspalvelut. Katso ohjeet kesäyrittäjyyssetelin hakemiseen alta.

Lisätietoja

Joni Ramu
Erityisasiantuntija
Puhelin:
040 578 8338

Oma kesäduuni yrittäjänä on yhteinen tamperelainen kampanja, jonka tarkoituksena on tarjota nuorille mahdollisuus kokeilla yrittäjyyttä kesällä. Kampanjassa ovat mukana Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut, Ohjaamo Tampere, Pirkanmaan uusyrityskeskus ry, Nuori yrittäjyys ry, Tampereen 4H-yhdistys ry, Tredu, Uusi kasvu syntyy verkostoissa -hanke, International House Tampere ja KIERTO-hanke. Kampanjan suojelijana toimii Pirkanmaan Yrittäjät. 

Päivitetty 27.7.2023