Hyppää sivuvalikkoon

Oma kesätyö yrittäjänä

Katso tästä Tampereen kesäyrittäjät 2024

Seikkailu työelämässä tuo kesärahat taskuun

Oletko vuosina 1995-2009 syntynyt tamperelainen nuori? Haluatko itse päättää siitä milloin, missä ja miten hommaat kesärahasi?

Tänä kesänä voit toteuttaa unelmasi täydellisestä kesäduunista. Käytä vahvuuksiasi, tee töitä yhdessä kaverin kanssa ja saa rahasi hauskalla, omannäköisellä tavalla. Lisäksi työelämätaitosi kehittyvät ja saat yhden kesän aikana monia kokemuksia työelämästä. Tampereen kaupunki jakaa myös 350 euron kesäyrittäjyysseteleitä yhteensä 35 000 euron arvosta. 

Hae kesäyrittäjyysseteliä ja lue lisää työpajoista, jotka auttavat sinua rakentamaan oman kesätyön vahvuuksiesi pohjalta.

Mikä on kesäyrittäjyysseteli?

Kesäyrittäjyysseteli on tamperelaisille 1995-2009 syntyneille nuorille suunnattu 350 euron arvoinen seteli. Vuoden 2024 kesäyrittäjyyssetelien saajat ovat jo päätetty ja haku on umpeutunut. Kesäyrittäjyyssetelit jaetaan kesän aloitustapahtumassa 4.6.2024, jossa esitellään myös kesäyrittäjyyspalvelut. Katso ohjeet kesäyrittäjyyssetelin hakemiseen alta.

Lisätietoja

Joni Ramu
Erityisasiantuntija
Puhelin:
040 578 8338

Oma kesäduuni yrittäjänä on yhteinen tamperelainen kampanja, jonka tarkoituksena on tarjota nuorille mahdollisuus kokeilla yrittäjyyttä kesällä. Kampanjassa ovat mukana Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut, Ohjaamo Tampere, Pirkanmaan uusyrityskeskus ry, Tampereen 4H-yhdistys ry, Tredu ja International House Tampere. Kampanjan suojelijana toimii Pirkanmaan Yrittäjät. 

Päivitetty 17.6.2024