Nääshalli

Nääshalli on monipuolinen, maan alla sijaitseva sisäliikuntatila. Hallissa on mahdollisuus nyrkkeilyn, painonnoston, useiden eri budolajien, pöytätenniksen, miekkailun ja muun sisäliikunnan harrastamiseen. Kuntosali on varattu talviaikoina arkipäivisin liikuntapalvelujen erityisryhmien ohjaustoimintaan, muina aikoina salissa on mahdollisuus itsenäiseen kuntosaliharjoitteluun vapaaharjoitteluaikoina.

Nääshallin edessä olevalla alueella on maksullinen pysäköinti.

Salien varaustilanne

Nääshallissa pidetään viikonloppuisin paljon leirejä ja kilpailuja. Timmi-tilanvarausjärjestelmästä voit tarkistaa salien reaaliaikaisen varaustilanteen. Ilmoitukset ovat nähtävissä myös Nääshallin ilmoitustaululla.

Nääshalli

Nääshalli on maan alla sijaitseva sisäliikuntatila, joka keskittyy kamppailulajeihin. Nääshallissa on useita budosaleja, miekkailusali, nyrkkeilysali, liikuntasali, kaksi kuntosalia, luentosali sekä pöytätenniksen harjoitus- ja kilpailutilat.

Osoite:
Näsijärvenkatu 8 33210 Tampere
Sisäänkäynti tunnelista
Puhelin:
Urheilulaitoksen hoitajat 040 8380662 (puhelin, pvm/mpm)
Maanantai 07:30–21:30
Tiistai 07:30–21:30
Keskiviikko 07:30–21:30
Torstai 07:30–21:30
Perjantai 07:30–21:30
Lauantai 09:00–16:00
Sunnuntai 10:00–18:00

Tietoa Nääshallista

Nääshalli on Tampereen kaupungin liikuntapalvelujen ja Aluepelastuslaitoksen hallinnoima maanalainen väestönsuoja, jossa on liikuntatilojen lisäksi mm. varastotilaa.

Päivittäin Nääshallia käyttävät eläkeläis- ja erityisryhmät, päiväkotilaiset, koululaisryhmät, yksityiset henkilöt ja urheiluseurat. Kävijöitä on arkipäivisin n. 600 - 900 ja viikonloppuisin n. 400 , kesällä n. 300 arkipäivisin. Vuositasolla Nääshallilla on n. 100 000 - 110 000 kävijää.

Tilat

Nääshallissa on nyrkkeilysali, joka voidaan jakaa väliverholla kahteen osaan. Salissa kaksi nyrkkeilykehää, nyrkkeilysäkkejä, päärynäpalloja, heittotrampoliini ja lyöntityynyjä. Lattiana pulastic-pinnoite.

Voimailusalissa on penkkipunnerruspenkkejä 5 kpl, invapenkki, kyykkytelineet 5 kpl, maastavetopaikat, käsipainot, levypainot, ylä-/alatalja, dippi, 2 kpl kyykkykehikko, vatsa- ja selkäpenkki, jalkaprässi, puolapuut, kuntopyörä ja painonnostopuolen 8 kpl nostopaikkoja. Kuntosalissa on peruslaitteisto: ylä- ja alatalja, penkkipunnerruslaite, vartalonkiertolaite, reiden ojentaja-, koukistaja-, lähentäjä- ja loitontajalaitteet, kuntopyörä, käsipainoja 1-26 kg, puolapuurekki, selkä- ja vatsapenkki, ristikkäistalja, rinta- ja jalkaprässi ja stepperi. 

Liikuntasali sopii erinomaisesti jumppaan, pienimuotoisiin kilpailuihin ja kamppailulajeihin. Salissa on peilit ja balettitangot. Lattiapintana muovi. Salin koko 10 m x 25 m.

Aikidosalin tatamin koko on 13 m x 7 m. Lisäksi Nääshallissa on viisi Budosalia ja viisi 14 m x 1,5 m miekkailurataa, joissa sähköiset merkitsijälaitteet kalpa- ja florettimiekkailuun.

Pöytätennisalissa on harjoituspuoli ja kilpapuoli. Harjoituspuolella on neljä tennispöytää käytössä, lattiapintana muovi. Kilpapuolella on niin ikään neljä pöytää, joista kahden pöydän lattiapintana parketti ja kahden pöydän lattiapintana muovi.

Nääshallissa on myös 40 henkilön luentosali, jossa on videotykki ja fläppitaulu sekä nettiyhteydet. Hallissa on myös kaksi tilaussaunaa.

Käyttövuorojen hakeminen

Liikuntapalvelut jakaa hallinnoimiinsa tiloihin käyttövuoroja joko vakiokäyttöön tai yksittäisiin vuoroihin. Voit tehdä hakemuksen alla olevalla lomakkeella.

Tämän sivun löydät myös osoitteella tampere.fi/naashalli

Päivitetty 15.11.2022