Pelikentät

Jalkapallomaalin reuna ja vihreä tekonurmi.

Tampereella on lukuisia kenttiä sekä satunnaiseen että säännöllisempään palloiluun, pelailuun ja urheiluun. Puistojen palloilukenttien lisäksi käytettävissä on koulupihojen kenttiä ja laajempia peli- sekä urheilukenttiä. Liikuntapalvelut vastaa peli- ja urheilukenttien harrastustoiminnan järjestämisestä ja vuorojen jakamisesta yhteistyössä seurojen sekä Suomen Palloliiton kanssa.

Puistokenttiä hallinnoi kaupunkiympäristön palvelualue, koulunpihojen kenttiä Tampereen Tilapalvelut Oy ja peli- ja urheilukentistä vastaa liikunnan ja nuorison palveluryhmä.

Tekonurmikentät

Ympäri Tamperetta on tekonurmikenttiä, joita voi käyttää satunnaisesti tai varata käyttöön Timmin-kautta.

Löydät Kaupin urheilupuiston tekonurmikentät urheilupuiston omalta sivulta.

Pelikenttien varaukset

Voit tarkastella pelikenttien varauksia Timmi-varausjärjestelmästä.

Pesäpallokentät

Tampereen pesäpallokentät löytyvät Kaupin urheilupuistosta ja Tesomalta. Kaupissa on kaksi pesäpallokenttää, joista kenttä 1 on tarkoitettu edustusjoukkueiden käyttöön.

Löydät lisätietoja Kaupin pesäpallokentistä urheilupuiston omalta sivulta.

Tesoman pesäpallokenttä

Pesäpallokenttä, joka sijaitsee Tesoman koulun vieressä. Alueella sijaitsee myös ulkokuntosali.

Osoite:
Tesoman valtatie 44 33310 Tampere
Kenttä sijaitsee Tesoman koulun ja palloiluhallin välisellä alueella

Puistojen palloilukentät

Puistoissa on palloilukenttiä 187. Kentät ovat kivituhka- tai sorapäällysteisiä ja sijaitsevat leikkipuistojen tai muiden toiminnallisten alueiden yhteydessä. Ne on tarkoitettu virkistyskäyttöön eikä niille ole erillisiä vuorokäytäntöjä. Suurin osa kentistä on vähintään valaistu ja varustettu jalkapallomaalein.

Puistoissa on myös lähiliikuntapaikkoja, joissa on kuntoiluvälineitä ja muutamissa pallopeleihin soveltuva miniareena. Areenoja on mm. Sorsapuistossa, Tesoman Käärmekallionpuistossa, Rautaharkonpuistossa ja Olkahisten Lammaskalliossa. Lisäksi peliareenoja on muutamilla koulunpihoilla.

Osoite:
Frenckellinaukio 2 B 33100 Tampere
Puhelin:
041 7308168 (puhelin, pvm/mpm) Asiakaspalvelu
Päivitetty 25.5.2022