Hyppää sivuvalikkoon

Tilavarausten varaus- ja peruutusehdot

Käyttövuoron hakeminen

Vakiokäyttöön tarkoitetut käyttövuorot sekä tapahtumiin tarkoitetut vuorot haetaan käyttövuorohakemuksella. Vapaita yksittäisiä harjoitusvuoroja voi selata ja hakea Timmi-tilanvarausjärjestelmästä. Sähköinen hakeminen Timmi-järjestelmässä vaatii rekisteröitymisen.

Mikäli vuoroa haetaan useilta liikuntapaikoilta, jokaista liikuntapaikkaa haetaan omalla hakemuksellaan.

Varaushakemukset kausittaisille vakiovuoroille tulee tehdä erikseen ilmoitettuina hakuaikoina. Vuorojaon jälkeen vapaaksi jääneille vuoroille vakio- ja yksittäisvuorohakemukset tulee tehdä viimeistään 7 vrk ennen varauksen ajankohtaa.

Vuorot on tarkoitettu vain vuoroa hakeneen urheiluseuran tai muun yhteisön jäsenistöä tai yksityishenkilön varaushakemuksessaan ilmoittamaa käyttöä varten. Vuoroa tai sen osaa ei saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Vuoroa haettaessa on ilmoitettava, onko kyseessä juniori- (20-vuotiaat ja nuoremmat) vai aikuisvuoro.

Käyttövuorohakemuksen jättäminen ei tarkoita vahvistettua vuoroa. Kaikki hakemukset käsitellään liikuntapalveluissa ja myönnetyistä vuoroista lähetetään aina varausvahvistus hakijan ilmoittamaan sähköpostiin.

Tilojen varaaja sitoutuu maksamaan voimassa olevan hinnaston mukaisen käyttövuoromaksun. Alkuperäisen varauksen ylimeneviltä tunneilta peritään kaksinkertainen maksu.

Tilojen varaaja vastaa, että järjestämänsä toiminta täyttä kuluttajaturvallisuuslain edellyttämät kriteerit, että toiminnasta on olemassa tarvittavat turvallisuussuunnitelmat sekä toiminnan niin edellyttäessä kunkin tilaisuuden tarvitsemat viranomaisluvat.

Siivottomaan kuntoon jätetystä tilasta veloitetaan 200 euroa ja ilkivallan teosta 500 euroa.

Ohjeita ja lisätietoja tilavarauksista

Päivitetty 14.3.2024