Työnhakijalle

Etsitkö työpaikkaa? Haluaisitko vahvistaa omaa osaamistasi? Joskus pienikin osaamisen päivitys auttaa sinua työllistymään paremmin. Jos olet Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelujen asiakas, saat maksutonta opastusta työnhakuun, työllistymiseen, osaamisen kehittämiseen ja ammatinvalintaan. Saat henkilökohtaisen OMA-valmentajan. Hän etsii kanssasi tavat, jotka edistävät parhaiten tavoitteitasi. OMA-valmentaja ei toimi yksin, vaan hänellä on apunaan eri alojen ammattilaisista koostuva yhteisö.

Miten saat yhteyden meihin?

  • Jätä yhteydenottopyyntö OMA-valmentajalle Oma asiointi -verkkopalvelun kautta osoitteessa tyomarkkinatori.fi.
  • Soita asiakaspalvelunumeroomme 040 801 6581. Asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9.00–16.15.
  • Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Voit myös lähettää luottamuksellista tietoa ja liitteitä sisältävän viestin osoitteeseen [email protected] käyttämällä turvapostia. Turvapostin kautta lähettämäsi viesti salataan. Jotta voit käyttää turvapostia, sinun tulee ensin rekisteröidä sähköpostiosoitteesi palveluun. Seuraa turvaposti-linkin ohjeita.
  • Yleistä neuvontaa saat myös TE-palvelujen henkilöasiakkaan puhelinpalvelunumerosta 0295 025 500. Avoinna maanantaista perjantaihin kello 9.00–16.15.