Hyppää sivuvalikkoon

Studio – Monitoimitalo 13

Monitoimitalon studio on tarkoitettu tamperelaisille nuorille muusikoille, jotka ottavat ensiaskeleitaan kohti tähtitaivasta tai haluavat muuten vaan äänittää omaa soittamistaan. Aikaa demon äänittämiseen voi varata 1–2 päivää kerrallaan. Demon maksimipituus on kolme biisiä tai 15 minuuttia. 

Studio on alusta pitäen rakennettu tarkoituksenmukaista käyttöä ajatellen. Tila on jaettu kahdeksi rakenteellisesti äänieristettyksi ja akustoiduksi huoneeksi. Tämän ansiosta studiossa voi äänittää samaan aikaan kun muu Monitoimitalo 13 toimii normaalisti. Kumpikaan ei häiritse toistaan. Tarkkaamon (25 m²) ja soittotilan (24,5 m²) lisäksi äänittämiseen voidaan käyttää tarvittaessa talon toiselta puolelta löytyvää erillisvarattavaa Stagea (128,5 m²), josta on suorat kuva- ja ääniyhteydet tarkkaamoon.

Tekniikka ja soittimet 

Tarkkaamon ytimenä toimivat Avid Pro Tools HDX -järjestelmä ja Toft ATB 32 -mikseri, mahdollistaen 32:n kanavan äänittämisen samanaikaisesti. Soittohuoneesta puolestaan löytyvät perusbändisoittimet ja laadukkaat vahvistimet (ks. kalusto). 

Kalusto

Studion käyttö 

Studioon pääsee äänittämään hakemuksen perusteella. Ennen käyttöhakemuslomakkeen täyttämistä tutustu huolella studion käyttöehtoihin. Käyttöehtoihin sitoutuminen on edellytys studioajan myöntämiselle. Lomakkeen saatuaan Teemu käsittelee hakemuksen ja on hakijaan yhteydessä tarkempien yksityiskohtien sopimiseksi. 

Nuorisopalvelut pidättää oikeuden hinta- ja käyttöehtomuutoksiin.

Hinnasto 

Alle 29-vuotiaat, nuorten ryhmät, järjestöt 
• 13 € / tunti 
• 100 € / päivä (9h) 

Yksityiset ja yritykset 
• 50 € / tunti 
• 400 € / päivä (9h) 

Studion voit varata tunti kerrallaan tai vaikkapa koko päiväksi. Teemu kuuluu aina hintaan! 

Hae studioaikaa

 

Teemu Haapakoski
Ohjaaja
Puhelin:
040 801 6493
Päivitetty 3.5.2023