Hyppää sivuvalikkoon

Venepaikan hakeminen

Vapaana olevia venepaikkoja voi selata ja varata sähköisen varauspalvelun kautta. Venepaikka maksetaan palvelussa verkkomaksuna, jota varten sinulla tulee olla käytössäsi verkkopankkipalvelu ja -tunnukset. Varaa veneen tiedot valmiiksi esille ennen varauksen tekemistä.

Ensisijaisesti venepaikkojen varaukset tulee tehdä käyttäen sähköistä varausjärjestelmää ja maksamalla varaus verkkopankkitunnuksilla. Mikäli sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, tulee sinun suorittaa uudelleenvaraus ja maksu Tampereen palvelupisteessä.

Tampereen palvelupiste

Osoite:
Frenckellinaukio 2 B 33100 Tampere
Puhelin:
041 7308168 (puhelin, pvm/mpm) Asiakaspalvelu

Ajankohtaista venepaikan varaajille

Talvisäilytyspaikkojen varauspalvelu talvikaudelle 2023 - 2024 avataan seuraavasti:

  • Edellisvuoden paikkavarausten uusiminen tulevalle kaudelle (uudelleenvarausjakso), ma 11.09.2023 klo 10.00 - 24.09.2023 klo 10.00.
  • Vapaana olevien paikkojen ja niiden paikkojen varaaminen, joihin kohdistuvaa varausta ei uusittu uudelleenvarausjakson aikana (yleinen varausjakso), ma 25.9.2023 klo 10.00.

Tampereella ja lähialueella on myös lukuisia yksityisiä venesäilytyspaikan tarjoajia.

Tietoja muista säilytyspalvelujen tarjoajista löydät sivulta veneiden talvi- ja kesätelakointi.

Mikäli et halua uusia venepaikkavarausta, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Kaikki uusimattomat varaukset poistuvat palvelusta automaattisesti uudelleenvarausjakson päättyessä.

Venepaikan vaihdoissa on huomioitava, ettei maksuhyvityksiä tehdä asiakkaan vaihtaessa venepaikan nykyistä edullisempaan. Sen sijaan vaihdettaessa kalliimpaan venepaikkaan asiakkaan on maksettava paikkojen hintojen erotus.

Huomioithan, että venepaikan varaajan on huolehdittava veneensä sopivuudesta varaamaansa paikkaan. Satama-alueilla ja soutuvenerannoissa suoritetaan valvontaa.

Varausjärjestelmän paikkojen tiedoissa ja kohdentumisissa voi esiintyä poikkeamia palvelussa esitettävällä kartalla. Tee paikkavaraus, vaikka järjestelmässä paikkaa koskevassa tiedossa esiintyisi poikkeamia, ja ole tämän jälkeen yhteydessä venepaikkavuokraukseen. Tällä tavalla varmistat, ettet menetä paikkaasi ja tiedot saadaan korjattua järjestelmään.

Yhteystiedot

Tampereen palvelupiste

Osoite:
Frenckellinaukio 2 B 33100 Tampere
Puhelin:
041 7308168 (puhelin, pvm/mpm) Asiakaspalvelu
Päivitetty 7.9.2023