Hyppää sivuvalikkoon

Palvelusetelipäiväkodit

Palvelusetelipäiväkodit ovat yksityisiä päiväkoteja, jotka Tampereen kaupunki on hyväksynyt palveluntuottajakseen. Palvelusetelipäiväkoteja on Tampereella ja sen ympäristökunnissa.

Varhaiskasvatuspaikkaa palvelusetelipäiväkodista haetaan samalla hakulomakkeella kuin kunnallista varhaiskasvatuspaikkaa. Sama lomake toimii myös palvelusetelihakemuksena.

Kun lapselle myönnetään varhaiskasvatuspaikka palvelusetelipäiväkodista, perhe saa päätöksen palvelusetelistä. Asiakasmaksun sekä palvelusetelin arvon määrittämiseksi perhe tekee tuloselvityksen, kuten kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Palvelusetelipäiväkodin asiakasmaksu muodostuu palvelusetelin omavastuuosuudesta sekä mahdollisesta lisämaksusta, jonka yksityiset päiväkodit voivat määritellä. Omavastuuosuus määritetään samoilla perusteilla kuin kunnallisen varhaiskasvatuksen asiakasmaksut. Tarkempaa tietoa palvelusetelipäiväkodin asiakasmaksun ehdoista ja maksuun vaikuttavista poissaoloista saa päiväkodista ja päiväkodin kanssa tehtävästä palvelusopimuksesta.

Lista palvelusetelipäiväkodeista

Lista seutukunnissa sijaitsevista palvelusetelipäiväkodeista

Päivitetty 14.5.2024