Hyppää sivuvalikkoon

Sisäliikuntapaikat

Tampereelta löytyy sisäliikuntatiloja lähes kaikkeen tarpeeseen. Palloiluhalleista isoimmissa pelataan korkeatasoisia sarjoja niin lento- kuin koripallossakin. Tampereen Messu- ja Urheilukeskus on yleisurheilijoiden käytössä aina silloin kun halli ei ole messukäytössä. Nääshallissa on mahdollisuus nyrkkeilyn, painonnoston, useiden eri budolajien, pöytätenniksen, miekkailun ja muun sisäliikunnan harrastamiseen.

Liikuntapaikkojen omilta sivuilta löydät tietoa sisäliikuntapaikkojen aukioloajoista ja sijainneista.

Jos kaipaat tietoa kaupungin kuntosaleista tai uimahallien ja Tampereen stadionin sisäliikuntatiloista, löydät ne omalta sivultaan.

Kohteita: 11

Listanäkymässä voit hakea paikkaa nimellä ja rajata paikkoja alueittain. Karttanäkymässä voit hakea katuosoitteella lähimmät sisäliikuntapaikat.

Käyttövuorojen ja kilpailujen hakeminen

Liikuntapalvelut jakaa hallinnoimiinsa tiloihin käyttövuoroja joko vakiokäyttöön tai yksittäisiin vuoroihin. Vakiokäyttöön tarkoitetut käyttövuorot sekä tapahtumiin tarkoitetut vuorot haetaan käyttövuorohakemuksella erillisinä hakuaikoina, yksittäisiä vuoroja voi hakea myös hakuajan ulkopuolella. Vapaita vuoroja voi selata Timmi-tilanvarausohjelmasta.

Päivitetty 8.5.2024