Hyppää sivuvalikkoon

Kaksikieliset päiväkodit ja ryhmät

Tampereen kaupunki tarjoaa saksankielistä varhaiskasvatusta Kissanmaan päiväkodissa ja ranskankielistä varhaiskasvatusta Amurin päiväkodissa.

Ostopalveluna on tarjolla ruotsinkielistä varhaiskasvatusta ja sitä järjestää Svenska Barndaghemmet i Tammerfors. Ostopalvelupaikkaa haetaan samalla sähköisellä lomakkeella, kuin kunnallistakin paikkaa ja asiakasmaksut määräytyvät samoin perustein kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Kunnallisen hakemuksen lisäksi tulee täyttää ruotsinkielisen päiväkodin oma hakemus, joka löytyy heidän nettisivuiltaan.

Englanninkielistä varhaiskasvatusta palvelusetelillä järjestävät Sun Shine Early Learning Centre ja. Touhula varhaiskasvatus. Näihin yksiköihin haetaan kunnan sähköisellä lomakkeella

Englanninkielistä varhaiskasvatusta on tarjolla myös muissa yksityisissä päiväkodeissa. Niihin on mahdollista saada KELA:n yksityisen hoidon tukea ja kuntalisää.

Kaksikieliset päiväkotiryhmät

Kohteita: 3

Listanäkymässä voit hakea nimellä ja rajata päiväkoteja alueittain. Karttanäkymässä voit hakea katuosoitteella lähimmät päiväkodit.

Päivitetty 8.5.2024