Hyppää sivuvalikkoon

Kesätyön tarjoajalle

Nuori kiharahiuksinen nainen istuu tummassa toimistossa. Hän pitelee kännykkää kädessään ja katsoo mietteliäänä sivulle. Hänen edessään on kannettava tietokone.

Löydä itsellesi motivoituneita tekijöitä kesäksi 2024!

Kesäduuni-kampanjan kautta voit löytää alle 30-vuotiaita kesätyöntekijöitä joko lyhyisiin työsuhteisiin tai vaikka koko kesäksi. Kampanjaan osallistuminen on ilmaista.

Jokainen työmahdollisuus on arvokas. Kiitos, että mahdollistat nuorelle ikimuistoisen kesän ja tärkeän työkokemuksen!

Ilmoita kesätyöpaikkasi Tiituksessa näin:

Luo itsellesi yritysprofiili, laadi kesätyöpaikkailmoitukset ja odottele hakemuksia!

  • Rekisteröidy Tiitukseen työntarjoajaksi.  Rekisteröityminen on ilmaista. Rekisteröitymisen jälkeen saat vahvistuspyynnön sähköpostiisi.
  • Rekisteröityminen onnistuu joko älypuhelimella Tiitus-sovelluksessa tai verkkosivuilla. Tiitus-sovelluksen löydät Google Play -kaupasta tai Apple Storesta.
  • Luo profiili rekisteröitymisen jälkeen. Täytä yrityksesi perustiedot huolellisesti. Kun olet valmis, klikkaa oikeasta alareunasta löytyvää "valmis"- painiketta.
  • Luo työpaikkailmoitus valitsemalla yläkulmasta löytyvä "työpaikat"-painike. Luo sen jälkeen työpaikkailmoitus. Valitse "toimiala ja sijainti" -kohdassa toimialueeksi Kesäduuni (Tampere) ja Tiitus. Jos ilmoitat Kesätyösetelipaikan vuosien 2006–2009 välillä syntyneen nuoren palkkaamista varten, lisää sana ”Kesätyöseteli” tehtävän nimen eteen.
  • Julkaise työpaikkailmoitus Tarkista, että kaikki työpaikkailmoitusta koskevat tiedot ovat oikein. Julkaisemisen jälkeen voit siirtyä odottelemaan hakemuksia. Onnea!

Kun ilmoittamaasi työpaikkaa haetaan, saat siitä tiedon sähköpostilla. Pääset näkemään hakijoiden työnhakuprofiilit ja ottamaan heihin yhteyttä ja sopimaan mahdollisista haastatteluista ja rekrytoinnista. Sinun on myös itse mahdollista lähestyä kiinnostavia hakijoita. Näin helppoa se on!

Esittele työpaikkasi Kohtaamisia.työpaikat-videolla

Työllisyys- ja kasvupalvelujen studiossa Finlaysonilla tarjotaan työnantajille maksutonta mahdollisuutta työpaikan esittelypuheen videointiin. Videot julkaistaan työllisyys- ja kasvupalvelujen YouTube-kanavalla ja sosiaalisessa mediassa. Saatte videon myös omaan käyttöönne. Video suunnitellaan yhdessä studiotiimin kanssa.

Esittelyvideolla rakennat työnantajabrändiä ja erottaudut muista työnantajista! Varaa aika videon tekoon: [email protected]

Katso esimerkki Kohtaamisia.työpaikat-videosta:

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä:

[email protected]
Rekrytointikoordinaattori
Saila Hämäläinen
puhelin 040 806 36 83

Päivitetty 10.5.2024