Kirjastojen tapahtumat

!

Sivulla ei tällä hetkellä näy tapahtumia kategorioittain, koska otamme käyttöön uutta tapahtumakalenterisovellusta. Kaikki kirjastojen tapahtumat löydät osoitteesta tapahtumat.tampere.fi.

Kirjastoissa järjestetään runsaasti tapahtumia lapsille ja aikuisille. Ohjelmassa on muun muassa musiikkia, lastenesityksiä, kirjailijavieraita ja ajankohtaiskeskusteluita. Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy. Osaa tapahtumista voi seurata etänä joko suorana lähetyksenä tai tallenteena kirjaston YouTube-kanavalta.

Kunkin kirjaston tulevat tapahtumat näet kirjaston omalta sivulta. Digitapahtumat on koottu Digitukea kirjastosta -sivulle. 

Elina Alatalo
Koordinaattori
Puhelin:
040 146 1239
Liikkuva kirjasto tapahtumassa.

Kutsu Liikkuva kirjasto tapahtumaasi 

Liikkuva kirjasto on kirjasto pienessä paketissa! Se tarjoaa kirjastopalveluja siellä missä ihmiset liikkuvat -  esimerkiksi festivaaleilla, messuilla, kouluissa, puistoissa tai ostoskeskuksissa. 

Liikkuvan kirjaston mukana kulkee pieni kokoelma tapahtumaan sopivaa aineistoa, jota asiakkaat voivat lukea ja lainata paikan päällä. 

Tilaa liikkuva kirjasto tapahtumaasi:

Liikkuva kirjasto  
sähköposti [email protected] 

Asianajajapäivystys

Asianajajien järjestämässä päivystyksessä pääkirjasto Metsossa saa maksutonta neuvontaa kaikissa oikeudellisissa asioissa. Asianajaja kertoo, onko asiassa tarpeen hakea oikeudellista asiantuntija-apua tai ohjaa tarvittaessa asiaan perehtyneen asianajajan tai oikean viranomaisen puoleen.

Päivystyksessä ei laadita asiakirjoja tai hoideta muita toimeksiantoja. Lakimiehen kanssa päivystyksessä käydyt keskustelut ovat aina luottamuksellisia. Yhdelle asiakkaalle on varattu aikaa noin 15 minuuttia. Ei ajanvarausta eikä neuvontaa puhelimitse.

Vuoronumeroita saa pääkirjasto Metson vahtimestareilta päivystypäivinä klo 16.30 alkaen. Vuoronumeroita jaetaan kahdeksan kappaletta.

Asianajajapäivystykset järjestetään pääkirjasto Metsossa keskiviikkoisin 20.9., 18.10., 22.11. ja 13.12.2023 klo 17-19.

Asianajajapäivystys on maksuton.
Tervetuloa!

Järj. Suomen asianajajaliiton Hämeen osasto ry ja Tampereen kaupunginkirjasto