Kaupin urheilupuisto

Kaupin urheilupuiston uusi ulkokuntosali

Ulkoilureittejä kesäisin ja latuja talvisin

Kaupin urheilupuiston alueen tarjoamat ulkoilumahdollisuudet ovat vertaansa vailla. Kaupin sijainti vain kivenheiton päässä Tampereen keskustasta, Näsijärven rannalla, tekee alueesta mainion kohteen päivittäiselle kuntoliikkujalle.

Kaupin metsissä risteilee runsaasti eri mittaisia ulkoilureittejä, joista valaistua reitistöä on 32 kilometriä. Esimerkiksi Kunto Kolmonen on suosittu reitti Näsijärven läheisyydessä. Urheilupuiston ytimessä sijaitsee Kaupin stadion, jossa pelataan kesäsin pesäpalloa ja joka toimii talvisin hiihtostadionina. Myös aito- että tekonurmijalkapallokenttiä on useita stadionin läheisyydessä, lisäksi lämmitettävät tekonurmikentät pitävät huolta harrastustoiminnan jatkuvuudesta myös kylminä vuodenaikoina. Stadionin viereisessä huoltorakennuksessa on pukutilat vaatteiden vaihtoa varten. 

Ulkoliikunnan olosuhdetiedot

Reaaliaikaiset latujen, jääkenttien, tekojäiden sekä kaukaloiden kunnossapitotiedot löytyvät karttasovelluksesta. 

Kauppi-Niihaman ladut

Talviaikaan ulkoilureitit muuttuvat hiihtoladuiksi ja pesäpallostadion toimii hiihtostadionina. Alueen latuja ja latujen kunnossapitotietoja voi selata ulkoliikunnan olosuhdetietokartasta. 

Kaupin urheilupuiston huoltorakennus

Osoite:
Kuntokatu 24 33520 Tampere
Puhelin:
Kenttämiehet 050 5545812 (puhelin, pvm/mpm)
Huoltorakennuksen pukuhuonetilat ovat käytössä päivittäin.:
Maanantai: 07:00-21:30
Tiistai: 07:00-21:30
Keskiviikko: 07:00-21:30
Torstai: 07:00-21:30
Perjantai: 07:00-21:30
Lauantai: 07:00-21:30
Sunnuntai: 07:00-21:30

Kaupin tekonurmikentät

Kaupin urheilupuistossa on neljä tekonurmikenttää, joista kolme on talvella lämmitettäviä tekonurmikenttiä. Kesän vuoroja jaetaan (tekonurmikentille 1 - 4) kesävuorojen hakuaikana, ja talvivuoroja lämmitettäville tekonurmille (lämmitettävät tekonurmikentät 1 - 3) sääolojen niin salliessa jouluun saakka sekä helmikuun alusta lähtien.

Voit katsoa tekonurmikenttien varauksia Timmi-järjestelmästä.

Kaupin pesäpallokentät

Kaupissa on kaksi pesäpallokenttää. Kenttä 1 on varattu edustusjoukkueiden käyttöön.

Niihaman luontopolku

Niihaman ulkoilumajalta alkava luontopolku kulkee metsäisessä maastossa Niihamajärven ja Soukonvuoren ympäristössä. Polun pituus on reilut 3 kilometriä ja rasteja sen varrella on 10. 

Alueella sijaitsee Niihaman ulkoilumaja, josta löytyy mm. nuotiopaikka ja kahvio. Aukioloajat löytyvät Niihaman ulkoilumajan Facebook-sivuilta.

Ulkoilumajalla on valvoja. Lisäksi alueella on kahvio, wc ja kolme nuotiopaikkaa. Grillikota on alle viiden hengen ryhmille ilmainen, mutta toimii yli viiden hengen ryhmille vain varauksesta. 

Päivitetty 14.2.2024