Kesätyöt

Uimavalvoja kantaa uimavalvojan tuolia aurinkoisella Pyynikin uimarannalla.

Tampereen kaupungin yleinen kesätyöhaku on päättynyt.

Valituille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti ja kaikille hakijoille lähetetään viesti viimeistään, kun tehtävä on täytetty.

Tampereen kaupunki palkkaa 18 vastuullisuusagenttia

Tampereen kaupunki etsii nyt kesätöihin täysi-ikäisiä nuoria pitämään huolta ympäristöstä. Vastuullisuusagentin tehtäviin kuuluu roskien keräämistä, siisteyteen liittyvien havaintojen tekemistä ja raportointia, siisteyskampanjointia ja kaupunkilaisten kannustamista vastuulliseen ympäristön siisteydestä huolehtimiseen. Työn lomassa pääsee myös oppimaan somen alkeita.

Vastuullisuusagentilta toivotaan oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyötaitoja sekä myönteistä ja vastuullista asennetta oman kotikaupungin siisteyttä kohtaan. Haku päättyy 7.5.2023. Rekisteröidy Tiitukseen, tee työnhakuprofiili ja laita meille hakemus.

Hae vastuullisuusagentiksi

Vastuullisuusagentit seisovat roska-astian vieressä. Heillä on käsissään roskapihdit.

Kesätyöt

Tampereen kaupungin yleinen kesätyöhaku on päättynyt.

Valituille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti ja kaikille hakijoille lähetetään viesti viimeistään, kun tehtävä on täytetty.

Tarjoamme kesällä yhteensä noin 250 mielenkiintoista kesätyö- ja kesäharjoittelupaikkaa monipuolisissa kaupungin tehtävissä. Eniten paikkoja on tarjolla varhaiskasvatuksessa sekä liikunta-, kulttuuri- ja nuorisopalveluissa. Lisäksi mielenkiintoisia tehtäviä tarjoavat kaupunkiympäristön palvelut, kiinteistötoimen ja asumisen palvelut sekä Tampereen Vesi.

Kesätyöseteli

Tampereen kaupunki jakaa 15 - 17-vuotialle tamperelaisille nuorille 250 kesätyöseteliä. Kesätyösetelin tarkoituksena on auttaa nuoria tamperelaisia löytämään ensimmäisiä kesätyöpaikkojaan.

Kesäyrittäjäseteli

Kesällä 2023 kaupunki kannustaa kesäyrittäjyyteen yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa. Nuorille tarjotaan mahdollisuus hakea kesäyrittäjyysseteliä. Kesäyrittäjyys -kampanja käynnistyi helmikuussa.

Kesäduuni-kampanja

Kaupungin työllisyyspalvelujen Kesäduuni -kampanja yhdistää 17 - 30-vuotiaat työnhakijat ja yritysten tarjoamat kesätyöpaikat

Vastuullinen työpaikka

Tampereen kaupunki on mukana Vastuullinen työpaikka -yhteisössä, johon kuuluu aiemmilta vuosilta tuttu Vastuullinen kesäduuni -kampanja. Sitoudumme Vastuullisen työpaikan periaatteisiin, joita ovat:

  • Kunnioitamme työnhakijaa
  • Perehdytämme työhön kunnolla.
  • Esihenkilömme ovat työntekijöitä varten.
  • Tarjoamamme työ on merkityksellistä, jossa saa kehittyä.
  • Puutumme syrjivään kohteluun heti.
  • Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista.
  • Maksamme kohtuullista palkkaa.
Päivitetty 2.5.2023