Kesätyöt

Uimavalvoja kantaa uimavalvojan tuolia aurinkoisella Pyynikin uimarannalla.

Tampereen kaupunki palkkaa vuosilomien sijaisiksi ja kausityöntekijöiksi satoja henkilöitä vuosittain. Voit olla opiskelija, konkari tai muuten vain innokas ja motivoitunut kesätyöntekijä. Kesätyöpaikat ovat haettavana aina tammi-helmikuussa Kuntarekryssä. Alle 18-vuotiaille tarjoamme kesäharjoittelupaikkoja.

Kesän 2024 kesätyöpaikat ja kesäharjoittelupaikat

Tampereen kaupungin kesätyöntekijät ja kesäharjoittelijat on valittu. Onnea kaikille valituille!

Lämpimät kiitokset kaikille hakijoille, teitä oli tänä vuonna noin 5 200.

Saimme tälle kesälle 98 kesätyöntekijää ja 130 nuorta 15–17-vuotiasta kesäharjoittelijaa. He työskentelevät monipuolisissa tehtävissä muun muassa varhaiskasvatuksessa, liikunta-, kulttuuri- ja nuorisopalveluissa, kaupunkiympäristön palveluissa, työllisyys- ja kasvupalvelut sekä erilaisissa hallinnon tehtävissä.

Tervetuloa Tampereen kesätekijäksi!

 

Kesäduuni-kampanja

Kesäduuni-kampanja yhdistää alle 30-vuotiaat työnhakijat ja työnantajien tarjoamat kesätyöpaikat. Kesäduunin kautta löydät Tampereen alueen työnantajien ilmoittamia kesätyöpaikkoja. Rekisteröidy ja luo itsellesi työnhakuprofiili Tiitus-järjestelmään ja kesätyöhakusi voi alkaa! Kesäduuni-kampanjaan kuuluvat myös Kesätyöseteli ja Kesäyrittäjäseteli.

Kesätyöseteli

Jaamme tänä vuonna 340 kesätyöseteliä, jotka auttavat vuosien 2006–2009 syntyneitä, alle 18-vuotiaita nuoria tamperelaisia löytämään ensimmäisiä kesätyöpaikkojaan. Voit etsiä Kesätyösetelipaikan itse tai selata ilmoitettuja paikkoja Kesäduuni-kampanjan Tiituksesta. Kesätyöseteliä haetaan kaupungin Kesätyöseteli-sivujen kautta.

Kesäyrittäjäseteli

Luo oma kesäduunisi kesäyrittäjäsetelin avulla! Kesäyrittäjyysseteli on suunnattu tamperelaisille nuorille, jotka ovat syntyneet vuosien 1995–2009 välillä. Voit hakea 350 euron arvoista kesäyrittäjyysseteliä omaa yritystoimintaasi varten ajalla 15.4.–31.5.2024. Seteleitä jaetaan niin kauan, kun niitä riittää, joten hakemus kannattaa tehdä ajoissa. Kesäyrittäjäseteliin kuuluu erilaisista palveluita, jotka auttavat sinua rakentamaan oman kesätyösi.

Vastuullinen työpaikka

Tampereen kaupunki on mukana Vastuullinen työpaikka -yhteisössä, johon kuuluu mm. Vastuullinen kesäduuni -kampanja. Sitoudumme Vastuullisen työpaikan periaatteisiin, joita ovat:

  • Kunnioitamme työnhakijaa.
  • Perehdytämme työhön kunnolla.
  • Esihenkilömme ovat työntekijöitä varten.
  • Tarjoamamme työ on merkityksellistä, jossa saa kehittyä.
  • Puutumme syrjivään kohteluun heti.
  • Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista.
  • Maksamme kohtuullista palkkaa.
Päivitetty 20.5.2024