Kesätyöt

Kesällä 2022 tarjoamme noin 780 kesätyö- ja kesäharjoittelupaikkaa. Suurin osa paikoista on jo täytetty. Avoimia paikkoja  on vielä sosiaali- ja terveyspalveluissa, löydät ne Kuntarekrystä.

Kesä- ja kausityöpaikat kaupungin eri yksiköissä

Palkkaamme vuosilomien sijaisiksi ja kausityöntekijöiksi satoja henkilöitä vuosittain. Voit olla opiskelija, konkari tai muuten vain innokas ja motivoitunut kesätyöntekijä. Kesätyöpaikat ovat haettavana aina tammi-helmikuussa Kuntarekryssä.

Kunta-alan Tutustu työelämään ja tienaa –harjoittelupaikat

Tamperelaisille 15–17-vuotiaille nuorille tarjotaan tuttuun tapaan "Kunta-alan tutustu työelämään ja tienaa" –kesäharjoittelupaikkoja.

Tämän vuoden kesäharjoittelijat on valittu ja kaikkia hakijoita on tiedotettu sähköpostilla. Tervetuloa hakemaan ensi kesänä uudelleen!

Nuorisopalveluiden kesäharjoittelupaikat

Kaupungin Nuorisopalvelut tarjoavat omissa toiminnoissaan kymmeniä kesäharjoittelupaikkoja, jotka on tarkoitettu 15–17-vuotiaille tamperelaisille.

Tänä vuonna paikat olivat haussa huhtikuussa ja tekijät on valittu. Tervetuloa hakemaan ensi kesänä uudelleen!

Kesätyöseteli

Tampereen kaupunki jakaa tänä vuonna 250 kesätyöseteliä 15–17-vuotialle tamperelaisille nuorille. Kesätyösetelin tarkoituksena on auttaa nuoria tamperelaisia löytämään ensimmäisiä kesätyöpaikkojaan. Kesätyösetelit ovat haettavissa 31.7.2022 asti.

Katso paljonko kesätyöseteleitä on vielä vapaana ja miten sellaista voi hakea Kesätyösetelin sivuilta.

Kesäduuni2022 -kampanja

Kaupungin työllisyyspalvelujen Kesäduuni 2022 -kampanja yhdistää 17–30-vuotiaat työnhakijat ja yritysten tarjoamat kesätyöpaikat. Kaupunki valmistelee nuorten kesätyösetelin pilotointia kesälle 2022.

Vastuullinen Kesäduuni –kampanja

Tampereen kaupunki on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Siinä sitoudumme Vastuullisen kesätyön periaatteisiin, joita ovat:

  • Hyvä hakijakokemus
  • Mielekäs työ
  • Perehdytys ja ohjaaminen
  • Oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus
  • Kohtuullinen palkka
  • Kirjallinen työsopimus ja todistus
Päivitetty 20.5.2022