Kesätyöt

Uimavalvoja kantaa uimavalvojan tuolia aurinkoisella Pyynikin uimarannalla.

Tampereen kaupunki palkkaa vuosilomien sijaisiksi ja kausityöntekijöiksi satoja henkilöitä vuosittain. Voit olla opiskelija, konkari tai muuten vain innokas ja motivoitunut kesätyöntekijä. Kesätyöpaikat ovat haettavana aina tammi-helmikuussa Kuntarekryssä. Alle 18-vuotiaille tarjoamme kesäharjoittelupaikkoja.

Kesän 2024 kesätyöpaikat ja kesäharjoittelupaikat

Tampereen kaupungin kesätyö- ja kesäharjoittelupaikat ovat haussa 22.1.-18.2.2024 ja 15–17-vuotiaiden nuorten kesäharjoittelupaikat 22.1.-15.3.2024.

Tarjoamme kesällä yhteensä noin 230 mielenkiintoista kesätyö- ja kesäharjoittelupaikkaa monipuolisissa kaupungin tehtävissä. Eniten paikkoja on tarjolla varhaiskasvatuksessa sekä liikunta-, kulttuuri- ja nuorisopalveluissa. Lisäksi mielenkiintoisia tehtäviä tarjoavat kaupunkiympäristön palvelut, työllisyys- ja kasvupalvelut sekä hallinto.

Nuorten kesäharjoittelupaikat

Tamperelaisille 15–17-vuotiaille nuorille tarjoamme 1–2 viikon kesäharjoittelupaikkoja. Kesän 2024 harjoittelupaikkoja on varhaiskasvatuksessa, liikuntapalveluissa ja nuorisopalveluissa. Kesäharjoittelupaikkoja voi hakea Kuntarekryn kautta 15.3.2024 asti.

Katso Kuntarekrystä kaikki tarjolla olevat tehtävät. Täytä rohkeasti hakemus ja seuraile sähköpostiasi hakuajan jälkeen. Ilmoitamme hakujen etenemisestä sähköpostilla.

Tule Tampereen kesätekijäksi!

Kesäduuni-kampanja

Kesäduuni-kampanja yhdistää 15–29-vuotiaat työnhakijat ja työnantajien tarjoamat kesätyöpaikat. Kesäduunin kautta löydät Tampereen alueen työnantajien ilmoittamia kesätyöpaikkoja. Rekisteröidy ja luo itsellesi työnhakuprofiili Tiitus-järjestelmään ja kesätyöhakusi voi alkaa! Kesäduuni-kampanjaan kuuluvat myös Kesätyöseteli ja Kesäyrittäjäseteli.

Kesätyöseteli

Jaamme tänä vuonna 340 kesätyöseteliä, jotka auttavat 15–17-vuotiaita nuoria tamperelaisia löytämään ensimmäisiä kesätyöpaikkojaan mieleisestä paikasta. Voit etsiä Kesätyösetelipaikan itse tai selata ilmoitettuja paikkoja Kesäduuni-kampanjan Tiituksesta. Kesätyöseteliä haetaan kaupungin Kesätyöseteli-sivujen kautta.

Kesäyrittäjäseteli

Luo oma kesäduunisi kesäyrittäjäsetelin avulla! Voit hakea 350 euron arvoista kesäyrittäjyysseteliä omaa yritystoimintaasi varten ajalla 15.4.-31.5.2024. Seteleitä jaetaan niin kauan, kun niitä riittää, joten hakemus kannattaa tehdä ajoissa. Kesäyrittäjäseteliin kuuluu erilaisista palveluita, jotka auttavat sinua rakentamaan oman kesätyösi.

Vastuullinen työpaikka

Tampereen kaupunki on mukana Vastuullinen työpaikka -yhteisössä, johon kuuluu mm. Vastuullinen kesäduuni -kampanja. Sitoudumme Vastuullisen työpaikan periaatteisiin, joita ovat:

  • Kunnioitamme työnhakijaa.
  • Perehdytämme työhön kunnolla.
  • Esihenkilömme ovat työntekijöitä varten.
  • Tarjoamamme työ on merkityksellistä, jossa saa kehittyä.
  • Puutumme syrjivään kohteluun heti.
  • Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista.
  • Maksamme kohtuullista palkkaa.
Päivitetty 24.1.2024