Hyppää sivuvalikkoon

Mitä pysäköintilupa maksaa?

Asukaspysäköintilupa: pysäköintitunnukset A-K 25 euroa/kk tai 300 euroa/vuosi ja pysäköintitunnus L 12,50 euroa/kk tai 150 euroa/vuosi.
Vieraspysäköintilupa: 5 euroa/vrk.
Yrityspysäköintilupa yhdelle lupa-alueelle: pysäköintitunnukset A-K 560 euroa/vuosi tai 46,70 euroa/kk ja pysäköintitunnus L 280 euroa/vuosi tai 23,30 euroa/kk.
Yrityspysäköintilupa Z: 1000 euroa/vuosi tai hoitopalveluiden lupa 150 euroa/vuosi tai 12,50 euroa/kk.
Työmatkapysäköintilupa: F, G, H, J, ja K alueilla 56 euroa/kk (voimassaoleva joukkoliikenteen AB-vyöhykkeen 30 vrk lipun hinta) ja L-alueella 28 euroa/kk.
Kotihoidon pysäköintilupa: 150 euroa/vuosi tai 12,50 euroa/kk.

Hinnat sisältävät alv:n (24 %).

Asukas-, yritys- ja työmatkaluvan voi maksaa eParking-järjestelmästä verkkopankissa. Vieraspysäköintiluvan voi maksaa eParking-järjestelmästä luottokortilla. Kaikki luvat voi maksaa myös palvelupiste Frenckellissä kaupungin kassapalveluihin käteisellä, pankkikortilla tai luottokortilla.

Vertaisvuokrattavien ajoneuvojen pysäköintialennus

Asukaspysäköintiluvan hinnasta voi saada alennusta, mikäli luvan haltija liittää asukaspysäköintiluvalla pysäköidyn ajoneuvonsa vertaisvuokrauspalveluun. Alennus on täyssähköisille ajoneuvoille 75 % ja muille ajoneuvoille 50 % asukaspysäköintiluvan normaalihinnasta. Alennuksen saaminen edellyttää, että ajoneuvolla on ollut vähintään yksi vuokraustapahtuma kuukaudessa. Alennus on lupakohtainen. Vertaisvuokrauspalveluun liitetyn ajoneuvon alennus myönnetään puolivuosittain (kesäkuu ja joulukuu). Alennuksen saamiseksi on täytettävä ja palautettava kaupungille alla oleva hakulomake.

Päivitetty 9.11.2023