Kirjautuminen tulostimelle kirjastokortilla.

Tulostus ja kopiointi kirjastoissa

Useimmissa kirjastoissa on tulostusta, kopiointia ja skannausta varten monitoimilaite. Monitoimilaitteen käyttöön tarvitaan kirjastokortti. Myös sähköistä kirjastokorttia voi käyttää. Ennen ensimmäistä käyttökertaa asiakkaan pitää rekisteröidä kirjastokorttinsa järjestelmään monitoimilaitteella.

Tulostaminen ja kopiointi on maksullista. Skannaus muistitikulle tai sähköpostiin maksutonta.

Kopiot ja tulosteet maksetaan kirjastokortille ladatulla saldolla. Jokaisella kortilla on valmiina 1 euron aloitussaldo. Lisää saldoa voi ladata niissä Tampereen kaupungin kirjastoissa, joissa on kassa (ei Koivistonkylä, Koukkuniemi, Nekala ja Terälahti). Käteisellä voi maksaa Metsossa, Hervannassa, Koilliskeskuksessa ja Tesomalla. Huomioithan, että kirjastokortille ladattua saldoa voi käyttää vain kopioiden ja tulosteiden maksamiseen ja ladattua tulostussaldoa ei palauteta. 

Pyydä tarvittaessa opastusta henkilökunnalta. Tarkat ohjeet tulostamiseen, kopiointiin ja skannaukseen löydät monitoimilaitteen luota.

Tulostustyön voi myös lähettää sähköpostin liitetiedostona pdf-muodossa osoitteeseen [email protected] ja vapauttaa kirjastokortilla vuorokauden kuluessa haluamansa kirjaston monitoimilaitteella. Kirjastokortti pitää olla rekisteröity monitoimilaitteella järjestelmään ja sähköposti pitää lähettää kirjaston asiakastiedoissa olevasta sähköpostiosoitteesta.

Tulosteiden ja kopioiden hinnat

  • Mustavalkoinen A4 0,30 €
  • Mustavalkoinen A3 0,50 €
  • Värillinen A4 1 €
  • Värillinen A3 2 €
Päivitetty 3.10.2022