Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen ja ohjeet

Step-muokkaus -tunti

Tällä sivulla

Tampereen kaupungin liikuntapalvelujen tarjoamiin ohjausryhmiin sekä uimakouluihin haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Ryhmät aukeavat ilmoittautumisjärjestelmään selattaviksi kaksi viikkoa ennen varsinaisen hakuajan alkua. 

Ryhmiin voi ilmoittautua niin kauan kun ryhmissä on tilaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos valitsemasi kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle. Paikan vapauduttua otamme yhteyttä ja tarjoamme paikkaa varasijalla olevalle.

Voit ilmoittautua ryhmiin alkamisajankohdan jälkeen niin kauan kun ryhmissä on tilaa ilmoittautumisjärjestelmän kautta, tai ottamalla yhteyttä kyseisen ryhmän ohjaajaan sähköpostitse tai erillisenä soittoaikana.

Liikuntapalveluista riippumattomista syistä ryhmätoiminta voi siirtyä ulkoliikuntaan, etäopetukseen tai keskeytyä. Ulkoliikunnalla tai etäopetuksella korvattavien kurssien kurssimaksua ei palauteta. Muissa tapauksissa kurssimaksuhyvityksistä päätetään aina tilanteen mukaan. Emme ilmoita asiakkaalle erikseen kurssin alkamisesta.

Ilmoittautumisajat ryhmiin sekä ryhmien alkamisajankohdat

Liikuntaryhmiin ilmoittaudutaan erillisinä ilmoittautumisjankohtina. Tarkista ryhmän ilmoittautumisajankohdat sekä alkamisajankohdat alta.

Lisätietoa ilmoittautumisesta

Miten ryhmiin ilmoittaudutaan? Voinko ilmoittautua puhelimitse? Entä jos haluan perua ilmoittautumiseni? Ilmoittautumisen tietoja päivitetään!

Sähköinen ryhmähaku ja ilmoittautuminen

Liikuntapalvelujen sähköisen ilmoittautumisen kautta voi ilmoittautua hakuaikoina esimerkiksi vauvauinteihin, uimakouluihin, perheiden, nuorten, aikuisten, työikäisten sekä senioreiden liikuntaryhmiin. Hakuajat vaihtelevat eri ryhmien kesken. 

Askarruttaako ilmoittautuminen?

Ota yhteyttä liikunnanohjaajiin

Uimakoulut ja vauvauinnit p. 040 801 6587 
Nuorten liikunta p. 040 188 1589 
Perheliikunta p. 044 486 3816 
Muut ohjatut liikuntaryhmät p. 044 4235247 

Voit laittaa viestiä myös liikunnanohjaajien yhteiseen sähköpostiosoitteeseen: 
[email protected] 
 

Alueelliset liikunnanohjaustiimit

Hervanta-Kaukajärvi -alueen liikunnanohjaajat
Puhelin 040 7529610 

Keskusta-alueen liikunnanohjaajat
Puhelin 040 8063305

Tesoma-alueen liikunnanohjaajat
Puhelin 040 8004737

Muut yhteystiedot

Tukea liikunnan aloittamiseen liikuntaneuvonnasta

Vähän liikkuvilla on usein terveydellisiä ongelmia, jotka vaikuttavat paitsi työ- ja toimintakykyyn myös elämänlaatuun. Liikuntaneuvonnan tavoitteena on yksilöllisten tarpeiden, motivaation ja lähtötilanteen mukaan löytää keinot edistää asiakkaan hyvinvointia. Liikunnanohjaaja antaa opastusta ja vinkkejä liikunnan aloittamiseen, kertoo liikuntamahdollisuuksista ja ohjausryhmistä.

Liikuntaneuvonta on tarkoitettu kaikille: pienten lasten perheille, nuorille, työikäisille - kaikille, jotka tuntevat tarvitsevansa vinkkiä ja tukea liikunnan kipinän löytymiseksi.

Liikuntaneuvontaa on saatavilla puhelimitse, sähköpostitse tai henkilökohtaisissa tapaamisissa terveyskeskuksissa tai Tampereen uintikeskuksessa. Liikuntaneuvonta on maksutonta.

Liikuntaneuvontaa jokaiselle ikäryhmälle

Liikunnan starttikurssit

Liikunnanohjaajat opastavat ottamaan ensimmäiset askeleet oikeaan suuntaan kohti aktiivisempaa elämäntapaa. Saat tukea ja vinkkejä terveytesi kannalta sopivasta liikunnasta ja kuulet eri harrastusmahdollisuuksista.  

Tutustu erilaisiin starttkursseihin ja lähde liikkeelle! 

Kertamaksulliset jumpat

Jos koko kaudeksi sitoutuminen ei tunnu sinulle sopivalta vaihtoehdolta, lähde kokeilemaan kertamaksullisia jumppia! Näille tunneille ei ole ilmoittautumista ja mukaan pääsee milloin vain. 

Kertamaksullisista jumpista löytyy vesijumppia, kahvakuulatunteja sekä kuntopiirejä. 

Etsi itsellesi sopiva ajankohta ja lähde mukaan! 

Tämän sivun löydät myös osoitteella tampere.fi/liikuntaryhmiinilmoittautuminen

Päivitetty 16.1.2024