Siirry sisältöön

Kulttuuri ja vapaa-aika

Koronarajoitukset

Sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset on kielletty 4.2.2022 saakka Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston päätöksellä. Rajoituksista ei voi vapautua koronapassilla. Koronapassi ei ole käytössä.


Rajoitukset eivät koske lakisääteisiä palveluita, ammattiurheilemista eikä vuonna 2003 tai sen jälkeen syntyneiden lasten ja nuorten ohjattua harrastustoimintaa. Rajoitukset eivät koske ulkona järjestettäviä tilaisuuksia.


Liikunta

Sisäliikuntatiloissa sallitaan ammattiurheilu sekä vuonna 2003 tai sen jälkeen syntyneiden lasten ja nuorten ohjattu harrastustoiminta. Nämä toiminnot keskitetään uinnin osalta Tampereen uintikeskukseen 4.2.2022 saakka.

Kuntosaleista ovat auki Hervannan vapaa-aikakeskuksen, Kaukajärven vapaa-aikatalon, Nääshallin ja Pyynikin uimahallin (Nautilus Gym) kuntosalit. Muiden uimahallien kuntosalit ovat kiinni.

Tesoman, Pyynikin ja Hervannan uimahallit sekä Tampereen uintikeskus ovat suljettuina. Lue lisää Liikunta-sivulta .


Tampereen kirjastot

Kirjastot ovat auki normaalien aukiolojen mukaan. Asiakkaiden turvallisen asioimisen takaamiseksi sekä kokoelmatilat että omatoimikirjastot ovat käytössä.


Lehtien luku ja asiakastietokoneiden käyttö välttämättömään asiointiin on mahdollista vain turvavälein.


Kirjastoautossa voi asioida kaksi asiakasta tai perhekunta kerrallaan. Katso lisää kirjastojen sivulta


Museot

Museoiden näyttelytoiminta on auki normaalien aukiolojen mukaan.

Asiakasmäärä rajoitetaan 10 henkilöön/näyttelytila.

Museoiden yleisötapahtumat, tilaisuudet ja opastukset perutaan.


Tampere Filharmonia

Katso tiedot perutuista konserteista Ulkoinen linkkitamperefilharmonia.fi


Kulttuuritilat

Laikun ja Galleria Muuntotilan asiakasmäärä rajoitetaan 10 henkilöön/tila. Rullan asiakasmäärä rajoitetaan 40 henkilöön kerrallaan.


Tampereen seudun työväenopisto

Kevätlukukausi on alkanut pääosin etäopetuksena 17.1.2022. Lue lisää Ulkoinen linkkiTampereen seudun työväenopistoKoronaohjeet

Tulethan palveluihimme vain terveenä. Muista hyvä käsihygienia. Pidä turvavälit ja käytä maskia.

Tampereen kaupungin ohjeet ja tiedotteet liittyen koronavirukseen
on koottu sivulle tampere.fi/koronavirus

Koronavirus

Oletko järjestämässä yleisötilaisuutta? Noudata voimassa olevia määräyksiä ja laadi hygieniasuunnitelma, jossa tartuntatautilain vaatimat asiat huomioidaan.

Tiedotteet


Kysyttävää harrastuksista?

Lasten, nuorten ja perheiden harrastusneuvonta

Kaupunkikulttuuriyksikön ja liikunta- ja nuorisopalveluiden neuvontapalvelu "Harrastava Tampere" auttaa lapsia, nuoria ja perheitä harrastuksiin liittyvissä kysymyksissä.

Lasten, nuorten ja perheiden harrastusneuvonta

Kaupunkikulttuuriyksikön ja liikunta- ja nuorisopalveluiden neuvontapalvelu "Harrastava Tampere" auttaa lapsia, nuoria ja perheitä harrastuksiin liittyvissä kysymyksissä.

Uutiskirjeet