Siirry sisältöön

Kulttuuri ja vapaa-aika

Koronarajoitukset

Alle 20-vuotiaiden enintään kymmenen henkilön harrastusryhmien toiminta on sallittua kaupungin sisäliikuntatiloissa sekä koulujen, päiväkotien ja kirjastojen sisätiloissa.

Uimahallit ovat auki rajoitetusti alle 20-vuotiaiden harrasteryhmille, koululaisryhmille sekä yli 65-vuotiaille senioreille, erityisuimakortin käyttäjille sekä eläkeläisille. Erityisuimakortin tai muun sarjalipun käyttöaikaa jatketaan automaattisesti koronasulun verran eteenpäin.


Muutoin kaupungin sisäliikuntatilat, kuntosalit ja uimahallit ovat suljettuna toistaiseksi.


Aikuisten joukkueurheilun ja kontakti- ja kamppailulajien taukoa jatketaan, kunnes alueellinen koronaryhmä toisin suosittaa.


Kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet jatkuvat aiemman käytännön mukaan sarjalisenssisopimukseen tai urheilusopimukseen perustuvalle ammattilaisurheilulle OKM:n määritelmän mukaisesti.


Kulttuuritilat ja museot ovat avoinna. Museo Milavida avautuu 26.2. Sisään otetaan vain rajattu määrä asiakkaita.


Nuorisotilat ovat suljettuna toistaiseksi.


Kirjastoista pääsee hakemaan lainattavaa normaalisti hyllyistä. Lehti- ja lukusalit sekä työskentely- ja harrastustilat ovat suljettuna. Asiakkaiden tulee käyttää kasvomaskia, jos sen käyttöön ei ole terveydellistä estettä.


Työväen- ja kansalaisopistojen opetus on etäopetusta tai keskeytetty kunnes alueellinen koronaryhmä toisin suosittaa.


Taiteen perusopetus alle 20-vuotiaille voidaan toteuttaa alle 10 henkilön ryhminä.


Kaupungin sisätiloissa kaikissa yleisötilaisuuksissa noudatetaan korkeintaan kymmenen henkilön rajaa.


Tampereen kaupungin ohjeet ja tiedotteet liittyen koronavirukseen on koottu sivulle

www.tampere.fi/koronavirus

Euroopan kulttuuripääkaupungiksi 2026

Tiedotteet


Vuoden 2019 onnistumisia

Hyvinvointipalveluissa tehtiin vuoden 2019 aikana erinomaista työtä tamperelaisten hyvinvoinnin eteen. Videokoosteessa on muutamia viime vuoden kohokohtia:


Kysyttävää harrastuksista?

Lasten, nuorten ja perheiden harrastusneuvonta

Kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelujen neuvontapalvelu "Harrastava Tampere" auttaa lapsia, nuoria ja perheitä harrastuksiin liittyvissä kysymyksissä.

Lasten, nuorten ja perheiden harrastusneuvonta

Kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelujen neuvontapalvelu "Harrastava Tampere" auttaa lapsia, nuoria ja perheitä harrastuksiin liittyvissä kysymyksissä.

Uutiskirjeet