Siirry sisältöön

Kulttuuri ja vapaa-aika

Koronapassi

Tampereen kaupungin kulttuuri-, liikunta- ja nuorisotiloissa järjestettävissä yli sadan henkilön yleisötilaisuuksissa, joissa ei voida osoittaa kaikille osallistujille omaa istumapaikkaa, edellytetään koronapassin esittämistä sisäänpääsyssä 24.11.–19.12.2021.

Määräys ei koske yleisötilaisuuksia, joissa ei ole katsomotiloja käytössä. Koronapassia ei edellytetä alle 16-vuotiailta.


Vapriikissa, Milavidassa, Sara Hildénin -taidemuseossa ja Tampereen taidemuseossa museokäynneillä ei tarvitse esittää koronapassia. Kaikkien 16 vuotta täyttäneiden tulee esittää koronapassi näissä tiloissa järjestettävissä yli sadan henkilön yleisötilaisuuksissa, joissa ei voida osoittaa kaikille osallistujille omaa istumapaikkaa.

Haiharan taidekeskuksessa ja Hiedanrannan kulttuuritapahtumissa koronapassia edellytetään kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä yli sadan henkilön yleisötilaisuuksissa, joissa ei voida osoittaa kaikille osallistujille omaa istumapaikkaa. Kulttuuritalo Laikussa ja Lasten kulttuurikeskus Rullassa järjestetään ajalla 24.11.–19.12.2021 vain alle sadan henkilön tapahtumia, joissa ei tarvitse esittää koronapassia.

Kirjastossa ei tarvitse esittää koronapassia, kun asioit lainaus- tai kokoelmapalveluissa. Kirjaston tapahtumiin otetaan ajalla 24.11.–19.12.2021 enintään sadan hengen yleisö, joissa ei tarvitse esittää koronapassia. Kirjastoissa saat henkilökunnalta opastusta koronapassin lataamiseen tai tulostamiseen. Sampolan ja Hervannan kirjastojen tietotoreilla on tarjolla henkilökohtaista opastusta palveluaikana, ja myös muissa kirjastoissa saat apua sekä asiointiin että tulostamiseen (tulosteet à 0,30 €). Sinun pitää kuitenkin itse pystyä asioimaan Omakannassa. Henkilökunta voi tässä vain opastaa.


Tampere Filharmonian konsertteihin sisäänpääsyssä noudatetaan Tampere-talon ohjeistuksia. Tampere-talossa sisäänpääsyssä koronapassia edellytetään kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä. Samoin ohjeistuksin koronapassi tulee esittää myös Tampere-talossa sijaitsevan Muumimuseon sisäänpääsyssä.


Kaikkien 16 vuotta täyttäneiden tulee esittää koronapassi Työnväenopiston järjestämissä yli sadan henkilön yleisötilaisuuksissa, joissa ei voida osoittaa kaikille osallistujille omaa istumapaikkaa.


Kaupungin liikuntapaikoilla ja nuorisotiloissa kaikkien 16 vuotta täyttäneiden tulee esittää koronapassi tiloissa järjestettävissä yli sadan henkilön yleisötilaisuuksissa. Näitä ovat esimerkiksi eri järjestöjen järjestämät tapahtumat, ottelut tai kilpailut, joissa ei voida osoittaa kaikille osallistujille omaa istumapaikkaa. Näissä tilaisuuksissa kaupunki tilojen omistajana ei ole koronapassia edellyttävä taho, vaan koronapassien tarkistamisesta vastaa urheilu- ja muiden tapahtumien järjestäjäyhteisö. Muissa tilanteissa kaupungin liikuntapaikoilla ja nuorisotiloissa ei tarvita koronapassia. Esimerkiksi uimahalleille, kuntosaleille ja liikunnanohjausryhmiin tulevien asiakkaiden ei tarvitse esittää koronapassia sisäänpääsyssä.


Lue lisää tiedotteesta:

Koronapassi käyttöön Tampereen kaupungin tiloissa järjestettävissä yli 100 hengen yleisötilaisuuksissa Julkaistu 24.11.2021
Katso, kuinka saat koronapassin käyttöösi:
Koronatodistus (koronapassi)
Tampereen kaupungin ohjeet ja tiedotteet liittyen koronavirukseen
on koottu sivulle tampere.fi/koronavirus

Koronavirus

Oletko järjestämässä yleisötilaisuutta? Noudata voimassa olevia määräyksiä ja laadi hygieniasuunnitelma, jossa tartuntatautilain vaatimat asiat huomioidaan.

Tiedotteet


Kysyttävää harrastuksista?

Lasten, nuorten ja perheiden harrastusneuvonta

Kaupunkikulttuuriyksikön ja liikunta- ja nuorisopalveluiden neuvontapalvelu "Harrastava Tampere" auttaa lapsia, nuoria ja perheitä harrastuksiin liittyvissä kysymyksissä.

Lasten, nuorten ja perheiden harrastusneuvonta

Kaupunkikulttuuriyksikön ja liikunta- ja nuorisopalveluiden neuvontapalvelu "Harrastava Tampere" auttaa lapsia, nuoria ja perheitä harrastuksiin liittyvissä kysymyksissä.

Uutiskirjeet