Siirry sisältöön

Kulttuuri ja vapaa-aika

Koronarajoitukset

Alle 20-vuotiaiden enintään 10 henkilön harrastusryhmien toiminta on sallittua kaupungin sisäliikuntatiloissa sekä koulujen, päiväkotien ja kirjastojen sisätiloissa.

Uimahallit aukeavat rajoitetusti maanantaina 18.1. alle 20-vuotiaiden harrasteryhmille, koululaisryhmille sekä yli 65-vuotiaille senioreille, erityisuimakortin käyttäjille sekä eläkeläisille.


Muutoin kaupungin sisäliikuntatilat, kuntosalit ja uimahallit ovat suljettuna toistaiseksi.


Kulttuuritalo Laikku, Sara Hildénin taidemuseo, Tampereen taidemuseo ja Museokeskus Vapriikki ovat avoinna. Lastenkulttuurikeskus Rulla avautuu 15.1. alkaen. Sisään otetaan vain rajattu määrä asiakkaita.


Nuorisotilat ovat suljettuna toistaiseksi.


Kirjastojen kokoelmatilat ovat avoinna ja asiakkaat pääsevät hakemaan lainattavaa normaalisti hyllyistä. Muut rajoitukset kirjastojen palveluissa säilyvät ennallaan: kirjastoissa sallitaan vain pikainen asiointi. Lehti- ja lukusalit sekä työskentely- ja harrastustilat ovat suljettuna. Asiakkaiden tulee käyttää kasvomaskia, jos sen käyttöön ei ole terveydellistä estettä.

Aikuisten joukkueurheilun ja kontakti- ja kamppailulajien taukoa jatketaan, kunnes alueellinen koronaryhmä toisin suosittaa.

Erityisuimakortin tai muun sarjalipun käyttöaikaa jatketaan automaattisesti koronasulun verran eteenpäin.


Kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet jatkuvat aiemman käytännön mukaan sarjalisenssisopimukseen tai urheilusopimukseen perustuvalle ammattilaisurheilulle OKM:n määritelmän mukaisesti.

Työväen- ja kansalaisopistojen opetus on etäopetusta tai keskeytetty kunnes alueellinen koronaryhmä toisin suosittaa.


Taiteen perusopetus alle 20-vuotiaille voidaan toteuttaa alle 10 henkilön ryhminä.


Kaupungin sisätiloissa kaikissa yleisötilaisuuksissa noudatetaan korkeintaan 10 henkilön rajaa.


Tampereen kaupungin ohjeet ja tiedotteet liittyen koronavirukseen on koottu sivulle

www.tampere.fi/koronavirus

Euroopan kulttuuripääkaupungiksi 2026

Tiedotteet


Vuoden 2019 onnistumisia

Hyvinvointipalveluissa tehtiin vuoden 2019 aikana erinomaista työtä tamperelaisten hyvinvoinnin eteen. Videokoosteessa on muutamia viime vuoden kohokohtia:


Kysyttävää harrastuksista?

Lasten, nuorten ja perheiden harrastusneuvonta

Kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelujen neuvontapalvelu "Harrastava Tampere" auttaa lapsia, nuoria ja perheitä harrastuksiin liittyvissä kysymyksissä.

Lasten, nuorten ja perheiden harrastusneuvonta

Kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelujen neuvontapalvelu "Harrastava Tampere" auttaa lapsia, nuoria ja perheitä harrastuksiin liittyvissä kysymyksissä.

Uutiskirjeet