Siirry sisältöön

Terveysasemat

Oma terveysasemasi on ensisijainen hoitopaikkasi kaikissa sairastumistapauksissa. Saat terveysasemaltasi perusterveydenhuollon palveluja ja sinut lähetetään tarvittaessa jatkotutkimuksiin ja -hoitoihin. Jokaisella tamperelaisella on osoitteen mukaan määräytyvä terveysasema. Terveysasemahaku kertoo terveysasemasi yhteystiedot:

Yhteydenotot kiireettömissä asioissa

Kun tarvitset terveysasemasi palveluja kiireettömissä asioissa, voit ottaa sinne yhteyttä yhteydenottolomakkeella, puhelimitse, tulemalla paikan päälle tai varaamalla ajan hoitajalle verkkoasioinnin kautta (ei koske Mehiläisen asemia).

Katso tarkemmat tiedot terveysasemien yhteydenottotavoista:

Kiireellinen hoito

Jos tarvitset hätätapauksissa kiireellistä hoitoa, voit tulla arkisin suoraan terveysasemalle aukioloaikoina. Terveysasemat ovat pääsääntöisesti auki ma - to klo 8 - 16, pe ja aattopäivinä klo 8 - 15.

Iltaisin ja viikonloppuisin terveysasemat ovat kiinni lukuun ottamatta kiirevastaanottoa, joka palvelee Hatanpään terveysasemalla ajanvarauksella arkisin klo 16 - 20 ja viikonloppuisin klo 10 - 16. Kiirevastaanotolle ohjaudut terveyspalvelujen neuvonnan kautta, puhelin 03 10023 tai 03 5657 0023.

TAYS Ensiapu Acutassa hoidetaan äkillisesti sairastuneet ja loukkaantuneet tamperelaiset, jotka tarvitsevat välitöntä hoitoa. Acuta palvelee ympäri vuorokauden.

Katso, miten kaupungin terveysasemat palvelevat tamperelaisia:


Oirearviot

Linkki Omaolo-palvelun sivuille.