Siirry sisältöön

Suun terveydenhuolto

Koronainfo: Suosittelemme kasvomaskin käyttöä, jos tiedät lähipäivinä altistuneesi koronavirustartunnalle. Peru aikasi vastaanotoille, jos sinulla on hengitystieinfektion oireita tai olet omaehtoisessa karanteenissa. Vastaanottotiloissa tulee huolehtia käsihygieniasta ja riittävistä turvaväleistä.

Ajanvaraus puhelimitse

Lapsi hammashoitolan vastaanotolla.

Keskitetty ajanvaraus, neuvonta ja ohjaus

Ajanvaraus hammashoitoloihin ja hammasröntgeniin: puhelin 03 5657 0100, ma - pe klo 8 - 17. Kiireettömissä asioissa voit jättää takaisinsoittopyynnön ma - pe klo 9 - 12. Soittopyyntöihin vastataan mahdollisimman pian.

Tesoman hammashoitolan yli 18-vuotiaat asiakkaat: puhelin 040 500 0990, ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 15. Kiireellisissä asioissa kannattaa soittaa klo 8 - 9. Puhelinpalvelussa on käytössä takaisinsoittojärjestelmä ja puhelut nauhoitetaan asiakaspalvelun kehittämiseksi.

Huom! Jos et pääse varaamallesi vastaanottoajalle, peru tai siirrä se viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa joko verkkoasioinnin kautta tai keskitetystä ajanvarauksesta, puhelin 03 5657 0100. Käyttämättä jätetystä vastaanottoajasta voidaan periä 18 vuotta täyttäneeltä 50,80 euroa.

Kiireellinen ensiapu

Päivystys: arkisin ma - pe klo 8 - 17, puhelin 03 5657 0111

Päivystys: arki-iltoina klo 17 - 21, viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 8 - 21, puhelin 03 5657 0023

Asiakkaat ohjataan Tays Päivystys Acutaan seuraavien kriteereiden mukaan:

Acutan hammaslääkäripäivystys
K-rakennus, sisäänkäynti samasta ovesta kuin Tays Päivystys Acutaan

Verkkoasiointi

Sormi tablet-laitteella.

Ajanvaraus verkossa

Verkossa voit varata, tarkistaa, perua ja siirtää omia ajanvarauksiasi. Lapsen huoltajana pystyt hoitamaan alle 15-vuotiaan lapsen ja nuoren ajanvarauksia.

Omakanta

Tampereen suun terveydenhuollossa tehtyjä potilasasiakirjamerkintöjä on mahdollista tarkastella Omakannassa. Omakanta on kansalaisten verkkopalvelu, joka näyttää terveydenhuollon kirjaamia tietoja potilaasta ja hänen lääkityksestään. Palveluun pääsee Kanta-palvelujen verkkopalvelusta.

Odotatko hammaslääkärin tutkimusaikaa?
Jos suuhygienistin vastaanotolla tai keskitetyssä ajanvarauksessa tehdyn arvion perusteella sinut on asetettu odottamaan kiireetöntä hammaslääkärin tutkimusta, saat jonoon asettamisesta tiedon matkapuhelimeesi. Viestin saaminen edellyttää, että matkapuhelinnumerosi on tallennettu potilastietojärjestelmään. Vahvistusviesti lähetetään noin viikon sisällä jonoon asettamisesta. Varsinainen vastaanottoaika ilmoitetaan erikseen heti, kun sen ajankohta on varmistunut.

Chat

Chat-ruutu ilmestyy tälle sivulle aina kun palvelu on käytössä. Voit kysyä yleisluonteisia neuvoja suun terveyteen ja palveluihin liittyvissä asioissa. Chatissä ei käytetä henkilötietoja eikä sitä kautta voi varata aikaa. Jos chat-ruutua ei näy sivulla, ovat kaikki asiakaspalvelijat juuri silloin varattuja.

Palaute ja lisätietoja

Johtava ylihammaslääkäri, palvelujohtaja
Eeva Torppa-Saarinen

Suun hoitotyön päällikkö
Anne-Mari Aaltonen

Työntekijät tavoittaa vaihteen kautta: puhelin 03 565 611, ma - pe klo 8.30 - 15.45. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa [email protected]

Tämän sivun lyhytosoitteita ovat www.tampere.fi/hammashoito ja www.tampere.fi/suunterveydenhuolto