Ihmisä istumassa aurinkoisella Kesäkeitaalla Keskustorilla.

Tampereen palvelupiste

Tampereen palvelupisteessä saat yleisneuvontaa ja opastusta Tampereen kaupungin palveluista. Jos sinua mietityttää, kenen puoleen kääntyä Tampereen kaupunkiin liittyvissä asioissa, voit kysyä meiltä. Tarvittaessa autamme sinua löytämään oikean palvelun äärelle. Olet lämpimästi tervetullut asioimaan kanssamme!

Kysy rohkeasti, mikäli tarvitset apua sähköisten palveluiden käytössä. Voit esimerkiksi kysyä neuvoa, mistä pääset hakemaan päivähoitopaikkaa, pysäköintilupaa tai venepaikkaa. Suosittelemme sinua myös tutustumaan Tampereen kaupungin verkkoasiointimahdollisuuksiin kohdassa Asiointi

Saat halutessasi opastusta myös palvelupisteen tiloissa olevien asiakastietokoneiden tai sähköisen ilmoitustaulun käytössä. Ilmoitustaulun avulla pääset kätevästi tarkastelemaan rakennusvalvonnan kaavoja ja lupia.

Tarjoamme monikanavaista asiakaspalvelua

Valitse sinulle sopiva palvelukanava; sähköposti, chat, puhelin tai asiointi paikan päällä. Tampereen palvelupiste sijaitsee Frenckellinaukio 2 B:ssä aivan Tampereen ytimessä hyvien kulkuyhteyksien äärellä ja sisäänkäynti on esteetön. Palvelemme sinua mielellämme.

Chat-ruutu ilmestyy tälle sivulle arkisin klo 9-16.  Jos chat-ruutua ei näy, ovat kaikki palveluneuvojat varattuja.

Saat palvelua suomeksi ja englanniksi. Tampereen palvelupisteellä asiointia sujuvoittaa tulkkauspalvelu, joka mahdollistaa asioinnin myös kymmenillä muilla kielillä.

Ajankohtaista

Lunta tulossa? Täältä pääset katsomaan, miten kaupungin katujen auraus etenee.

Lisätietoja

Tampereen palvelupiste

Osoite:
Frenckellinaukio 2 B 33100 Tampere
Puhelin:
041 7308168 (puhelin, pvm/mpm) Asiakaspalvelu
Maanantai 09:00–16:00
Tiistai 09:00–16:00
Keskiviikko 09:00–16:00
Torstai 09:00–16:00
Perjantai 09:00–16:00