Tampereen palvelupiste

Ihmisiä istumassa aurinkoisella Kesäkeitaalla Keskustorilla.

Kysy rohkeasti, mikäli tarvitset apua sähköisten palveluiden käytössä. Voit esimerkiksi kysyä neuvoa, mistä pääset hakemaan päivähoitopaikkaa, pysäköintilupaa tai venepaikkaa. Suosittelemme sinua myös tutustumaan Tampereen kaupungin verkkoasiointimahdollisuuksiin kohdassa Asiointi.

Saat halutessasi opastusta myös palvelupisteen tiloissa olevien asiakastietokoneiden tai sähköisen ilmoitustaulun käytössä. Ilmoitustaulun avulla pääset kätevästi tarkastelemaan rakennusvalvonnan kaavoja ja lupia. Lisäksi voit tulla katsomaan paikan päälle nähtävillä olevia katu-, rakennus- ja puistosuunnitelmia sekä viheralueiden yleissuunnitelmia.

Tampereen palvelupiste toimii myös rakennusvalvonnan arkiston asiakaspalvelupaikkana. Rakennusvalvonta arkistoi lupapäätökset liitteineen sekä rakennustyön valvontaan liittyviä julkisia asiakirjoja. Myös rakennusvalvonnan paperisesta aineistosta tilattavat kopiot käsitellään palvelupisteen kautta. Ohjeistusta saa palvelupisteen palveluneuvojilta paikan päällä.

Tarjoamme monikanavaista asiakaspalvelua

Valitse sinulle sopiva palvelukanava; sähköposti, chat, puhelin tai asiointi paikan päällä. Tampereen palvelupiste sijaitsee Frenckellinaukio 2 B:ssä yhdessä muiden Frenckellin kiinteistön asiointipisteiden kanssa aivan Tampereen ytimessä hyvien kulkuyhteyksien äärellä ja sisäänkäynti on esteetön. Palvelemme sinua mielellämme.

Chat-ruutu ilmestyy tälle sivulle arkisin klo 9-16.  Jos chat-ruutua ei näy, ovat kaikki palveluneuvojat varattuja.

Saat palvelua suomeksi ja englanniksi. Tampereen palvelupisteellä asiointia sujuvoittaa tulkkauspalvelu, joka mahdollistaa asioinnin myös kymmenillä muilla kielillä.

Lisätietoja

Tampereen palvelupiste

Osoite:
Frenckellinaukio 2 B 33100 Tampere
Puhelin:
041 7308168 (puhelin, pvm/mpm) Asiakaspalvelu
Maanantai: 09:00-16:00
Tiistai: 09:00-16:00
Keskiviikko: 09:00-16:00
Torstai: 09:00-16:00
Perjantai: 09:00-16:00