Henkilö vedetään  vedessä wakeboard-lautalla.

Nuorten treenit

Tampereen kaupunki tarjoaa erilaisia maksuttomia harrastus- ja liikuntamahdollisuuksia eri ikäryhmille. Nuorten treenit on tarkoitettu 16–29 -vuotiaille, ja kaikki toiminta on täysin maksutonta. 

Kaikenlainen liikkuminen on tutkitusti hyvä keino huolehtia, parantaa tai ylläpitää omaa hyvinvointia. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, ryhmissä opit kaiken tarpeellisen ja vähän enemmänkin! Ohjaajina toimivat innostavat ja ammattitaitoiset liikunnanohjaajat ja lajiammattilaiset.

Seuraa myös Nuorten treenien Instagramia ja Facebook-sivua, saat ajantasaista tietoa ryhmien toiminnasta ja mahdollisista aikataulumuutoksista. Linkit sivuille löytyvät tuntikuvausten alta.

Nuorten treenien syyskausi 29.8.–11.12.2022

Nuorten treenien tuntikuvaukset

Kesäliikuntaa 30.5. alkaen nuorille ja nuorille aikuisille!

Kesäliikunnan ryhmät ja aikataulut löytyvät sivulta www.tampere.fi/kesaliikunta. Muutama ryhmä jatkaa vielä elokuun ajan. Toiminta on ilmaista ja se on suunnattu 16–29-vuotiaille pirkanmaalaisille.

 

Liikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonnassa autamme sinua löytämään harrastuksen, tai pääset helpommin alkuun esimerkiksi kuntosaliharjoittelussa yksilöllisen ohjauksen ja henkilökohtaisen kuntosaliohjelman avulla.

Liikuntaneuvonnassa voidaan keskustella myös ravintoon tai uneen liittyvistä haasteista.

Ota yhteyttä Nuorten treenien liikunnanohjaajaan, joka on myös tavattavissa torstaisin klo 13.00–15.00 Ohjaamo Tampereen tiloissa.

Ohjaamo Tampere

Osoite:
Hammareninkatu 5 B 33100 Tampere
Puhelin:
040 1975144 (puhelin, pvm/mpm)
Nuorten liikunta Liikunnanohjaaja Tuomo Sipinen
Puhelin:
040 188 1589

Hyviä vinkkejä:

Nuorten Tampere www.nuortentampere.fi

Tämän sivun löydät myös osoitteella tampere.fi/nuortentreenit

Päivitetty 26.7.2022