Nuorten treenit

Tytöt pelaavat sulkapalloa.

Tampereen kaupunki tarjoaa erilaisia maksuttomia harrastus- ja liikuntamahdollisuuksia eri ikäryhmille. Nuorten treenit on tarkoitettu 16–29 -vuotiaille, ja kaikki toiminta on täysin maksutonta. 

Kaikenlainen liikkuminen on tutkitusti hyvä keino huolehtia, parantaa tai ylläpitää omaa hyvinvointia. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, ryhmissä opit kaiken tarpeellisen ja vähän enemmänkin! Ohjaajina toimivat innostavat ja ammattitaitoiset liikunnanohjaajat ja lajiammattilaiset.

Kevätkauden 2023 ryhmien haku ja ilmoittautuminen allaolevasta linkistä. Kalenteria täydennetään ja muutokset ryhmiin ovat mahdollisia, joten seuraa tiedotusta myös somekanavilla. Huom! Uusia kevään ryhmiä maanantain kalenterissa ovat Historiallinen miekkailu ja FreeStyleFutis.

Nuorten treenien kurssien sähköinen ilmoittautuminen

Kevätkauden ryhmiin ilmoittautuminen alkaa 4.1. 2023 klo 9. Voit ilmoittautua myös puhelimitse/WA 040 188 1589 tai ko. ryhmän ohjaajalle paikan päällä.

Nuorten treenit

Nuorten treenien tuntikuvaukset

Liikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonnassa autamme sinua löytämään harrastuksen, tai pääset helpommin alkuun esimerkiksi kuntosaliharjoittelussa yksilöllisen ohjauksen ja henkilökohtaisen kuntosaliohjelman avulla.

Liikuntaneuvonnassa voidaan keskustella myös ravintoon tai uneen liittyvistä haasteista.

Ota yhteyttä Nuorten treenien liikunnanohjaajaan, joka on myös tavattavissa torstaisin klo 13.00–15.00 Ohjaamo Tampereen tiloissa.

Ohjaamo Tampere

Osoite:
Hammareninkatu 5 B 33100 Tampere
Puhelin:
040 1975144 (puhelin, pvm/mpm)
Tuomo Sipinen
Nuorten liikunta Liikunnanohjaaja
Puhelin:
040 188 1589

Tämän sivun löydät myös osoitteella tampere.fi/nuortentreenit

Päivitetty 10.3.2023