Tytöt pelaavat sulkapalloa.

Nuorten treenit

Tampereen kaupunki tarjoaa erilaisia maksuttomia harrastus- ja liikuntamahdollisuuksia eri ikäryhmille. Nuorten treenit on tarkoitettu 16–29 -vuotiaille, ja kaikki toiminta on täysin maksutonta. 

Kaikenlainen liikkuminen on tutkitusti hyvä keino huolehtia, parantaa tai ylläpitää omaa hyvinvointia. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, ryhmissä opit kaiken tarpeellisen ja vähän enemmänkin! Ohjaajina toimivat innostavat ja ammattitaitoiset liikunnanohjaajat ja lajiammattilaiset.

Syyskauden liikuntaryhmien kalenteri löytyy alta. Osaan ryhmistä on ilmoittautuminen! Seuraa myös Nuorten treenien Instagramia ja Facebook-sivua, saat ajantasaista tietoa ryhmien toiminnasta ja mahdollisista aikataulumuutoksista. Linkit sivuille löytyvät tuntikuvausten alta. 

Nuorten treenien syyskausi 29.8.–11.12.2022

Nuorten treenien tuntikuvaukset

Nuorten treenien kurssien sähköinen ilmoittautuminen

Täältä löydät liikuntakurssit, joille on erikseen ilmoittauduttava. Huom! Voit ilmoittautua myös puhelimitse/WA 040 188 1589 tai ko. ryhmän ohjaajalle paikan päällä.

Liikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonnassa autamme sinua löytämään harrastuksen, tai pääset helpommin alkuun esimerkiksi kuntosaliharjoittelussa yksilöllisen ohjauksen ja henkilökohtaisen kuntosaliohjelman avulla.

Liikuntaneuvonnassa voidaan keskustella myös ravintoon tai uneen liittyvistä haasteista.

Ota yhteyttä Nuorten treenien liikunnanohjaajaan, joka on myös tavattavissa torstaisin klo 13.00–15.00 Ohjaamo Tampereen tiloissa.

Ohjaamo Tampere

Osoite:
Hammareninkatu 5 B 33100 Tampere
Puhelin:
040 1975144 (puhelin, pvm/mpm)
Nuorten liikunta Liikunnanohjaaja Tuomo Sipinen
Puhelin:
040 188 1589

Hyviä vinkkejä:

Nuorten Tampere www.nuortentampere.fi

Tämän sivun löydät myös osoitteella tampere.fi/nuortentreenit

Päivitetty 1.11.2022