Hyppää sivuvalikkoon

Rakennusvalvonnan yhteystiedot

Sähköistä palvelua Lupapisteen kautta

Yleistä rakentamisen neuvontaa saat kätevimmin Lupapiste-palvelun neuvontapyynnön kautta. Neuvontapyynnön kautta kysymyksesi ohjataan suoraan oikealle henkilölle ja kysymys vastauksineen tallentuu kaikkien hankkeen osapuolten nähtäville. Lupapisteen neuvontapyynnön voi myöhemmin muuttaa helposti lupahakemukseksi.  

Myös hankekohtainen ohjaus ja neuvonta tapahtuu ensisijaisesti Lupapisteen välityksellä. Kaikki lupahakemukseen ja rakentamisen aikaiseen valvontaan liittyvät asiakirjat toimitetaan sähköisessä muodossa Lupapisteen kautta. 

Rakennusvalvonnan sähköinen ajanvaraus

Sähköisen ajanvarauskalenterin kautta voit varata aikoja ennakkoneuvotteluihin ja rakennushankkeiden kaupunkikuvalliseen ohjaukseen.

Ennakkoneuvotteluajan voit varata, kun lupahakemuksesi on Lupapisteessä, se on asetettu 'Näkyy viranomaiselle' -tilaan ja sille on lisätty käsittelijä viranomaisen toimesta. Ennakkoneuvotteluaika varataan omalta käsittelijältä. Tarkista käsittelijäsi nimi Lupapisteestä ennen ajan varaamista.

Luonnostilainen hakemus saatetaan ’Näkyy viranomaiselle’ -tilaiseksi kirjoittamalla viesti sivun oikeasta yläreunasta avautuvaan viesti-ikkunaan ja klikkaamalla ’Kysy viranomaiselta’.

Puhelinpalveluajat ja toimiston yhteystiedot

Rakennusvalvonnan toimisto

Osoite:
Frenckellinaukio 2 B 33100 Tampere
Postiosoite:
PL 487 Tampere, 33101
Puhelin:
040 6708741 (puhelin, pvm/mpm)
Toimiston yleisen asiakaspalvelun puhelinpalveluaika:
Maanantai: 10:00-15:00
Tiistai: 10:00-15:00
Keskiviikko: 10:00-15:00

Lupavalmistelijoiden ja tarkastusinsinöörien puhelinpalveluaika on maanantaista - keskiviikkoon klo 11.30 - 13.00.

Kaikkiin puhelinpalveluaikoina saapuneisiin puheluihin reagoidaan. Mikäli tavoittelemasi henkilö on puhelinpalveluaikaan varattuna, hän soittaa sinulle takaisin niin pian kuin mahdollista. Henkilökohtaiset puhelinnumerot löydät alta.

Arkiston asiakaspalveluajat

Arkiston asiakaspalveluajat ja ohjeita arkistossa asiointiin löytyy sivulta Rakentamisen tietopalvelut.

Henkilökohtaiset yhteystiedot

Päivitetty 15.4.2024