Hyppää sivuvalikkoon

Lehdet

Henkilö istuu rappukäytävän ovien edessä ja pitelee käsissään Tampere-lehteä.

Kaupungin eri toimialueet ja yksiköt julkaisevat asiakkailleen ja muille sidosryhmilleen tiedotuslehtiä. Lue ajankohtaisista asioista ja tutustu kaupungin toimintaan syvemmin!

Tampere-lehti

Tampere-lehti on Tampereen kaupungin asukaslehti, joka ilmestyy kerran vuodessa. Lehti jaetaan jokaiseen tamperelaistalouteen ja sitä voi lukea myös verkossa.

Tampere-lehden painosmäärä on noin 129 000.

Tampere-lehti on luettavissa myös verkkojulkaisuna ja siitä voi ladata pdf:n.

ISSN 1458-557X (Painettu)
ISSN 1458-6991 (Verkkolehti)

Aila Rajamäki
Päätoimittaja Viestintäpäällikkö
Puhelin:
040 550 5540

Muut asiakaslehdet

Liikkuva Tampere on Tampereen kaupungin liikunta- ja nuorisoyksikön 2–4 kertaa vuodessa julkaisema lehti, joka kertoo ajankohtaisista liikunta-asioista tamperelaisille ja haluaa edistää liikunta- ja urheiluharrastuksen arvostusta sekä leviämistä. Lehteä voi lukea myös verkossa.

Liikunta

Matkalla kanssasi on Tampereen seudun joukkoliikenteen asiakaslehti, joka ilmestyy 1–2 kertaa vuodessa. Lehti jaetaan kaikkiin seudun kotitalouksiin. Lehti löytyy myös verkosta.

Tampereen Joukkoliikenteen julkaisut

Museokello-lehti kertoo kulttuuriympäristö- ja museouutisia Pirkanmaalta. Lehti on luettavissa Vapriikin verkkosivuilta. 

Vapriikin julkaisut

Vapaalla on kulttuurin palveluryhmän lehti, joka esittelee Tampereen kulttuuritärpit kolme kertaa vuodessa.

Vapaalla-lehti

Vesitehras-asiakaslehti on Tampereen Vesi -liikelaitoksen asiakaslehti, jossa on tietoa ajankohtaisista vesiasioista ja meneillään olevista hankkeista. Lehti jaetaan jokaiseen tamperelaiseen kotitalouteen kaksi kertaa vuodessa. Lehteä voi lukea näköisversiona Tampereen Veden kotisivuilla.

Tampereen Veden Vesitehras-asiakaslehti

Päivitetty 31.1.2024