Henkilö istuu rappukäytävän ovien edessä ja pitelee käsissään Tampere-lehteä.

Lehdet

Kaupungin eri toimialueet ja yksiköt julkaisevat asiakkailleen ja muille sidosryhmilleen tiedotuslehtiä. Lue ajankohtaisista asioista ja tutustu kaupungin toimintaan syvemmin!

Tampere-lehti

Tampere-lehti on Tampereen kaupungin asukaslehti, joka ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Lehti jaetaan jokaiseen tamperelaistalouteen ja sitä voi lukea myös verkossa.

Tampere-lehden painosmäärä on noin 129 000.

Tampere-lehti on luettavissa myös verkkojulkaisuna ja siitä voi ladata pdf:n.

ISSN 1458-557X (Painettu)
ISSN 1458-6991 (Verkkolehti)

Ilmestymisaikataulu 2022

Tampere-lehden ilmestymisaikataulu
Numero  Ilmestyy
1 27.4.2022
2 21.9.2022

Edellinen Tampere-lehti

Päätoimittaja Viestintäpäällikkö Aila Rajamäki
Puhelin:
040 550 5540

Muut asiakaslehdet

Liikkuva Tampere on Tampereen kaupungin liikunta- ja nuorisoyksikön 2 - 4 kertaa vuodessa julkaisema lehti, joka kertoo ajankohtaisista liikunta-asioista tamperelaisille ja haluaa edistää liikunta- ja urheiluharrastuksen arvostusta sekä leviämistä. Lehteä voi lukea myös verkossa.

Matkalla kanssasi on Tampereen seudun joukkoliikenteen asiakaslehti, joka ilmestyy 1-2 kertaa vuodessa. Lehti jaetaan kaikkiin seudun kotitalouksiin. Lehti löytyy myös verkosta.

Museokello-lehti kertoo kulttuuriympäristö- ja museouutisia Pirkanmaalta. Lehti on luettavissa Vapriikin verkkosivuilta. 

Vapaalla on Tampereen kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelujen tiedotuslehti.

Vesitehras-asiakaslehti on Tampereen Vesi -liikelaitoksen asiakaslehti, jossa on tietoa ajankohtaisista vesiasioista ja meneillään olevista hankkeista. Lehti jaetaan jokaiseen tamperelaiseen kotitalouteen kaksi kertaa vuodessa. Lehteä voi lukea näköisversiona Tampereen Veden kotisivuilla.

Päivitetty 26.10.2022