Hyppää sivuvalikkoon

Tampere Culture Ambassadors

Kuva valotaaidetapahtuma Projiosta, runsaasti eri värejä rakennusten seinissä, keskellä ihmisen kuva

Tampere Culture Ambassadorit ovat kansainvälisiä tamperelaisen kulttuurin ja urheilun puolestapuhujia. Heidän osaamisensa nojaa taiteen, kulttuurin, urheilun ja liikunnan tai järjestötoiminnan vahvaan tuntemukseen. Tampere Culture Ambassadorit ovat paikallisesti tunnettuja ja kansainvälisesti arvostettuja ja verkostoituneita vaikuttajia, jotka toimivat arvostamiensa asioiden puolestapuhujaia. Culture Ambassadorit osallistuvat aktiivisesti Tampereen tapahtumatoiminnan ja kulttuurielämän vahvistamiseen.

Tutustu tarkemmin Tampere Culture Ambassadoreihin alla. 

Aram Tertzakian Raatihuoneella Tampere Culture Ambassador -diplomin kanssa

Aram Tertzakian, Executive Producer, Co-Founder, XYZ Films

Aram Tertzakian on yhdysvaltalaisen XYZ Films -tuotantoyhtiön perustäjajäsen ja osakas. Tertzakian on tuottanut uransa aikana kymmeniä elokuvia, ja toimi myös Tampereella syksyn 2020 aikana kuvatun Hollywood-elokuva Dualin tuottajana.

Erinomaisesti onnistuneiden kuvausten jälkeen Tampereen kaupunki, Film Tampere ja XYZ Films solmivat yhteistyösopimuksen tulevista kansainvälisistä elokuvatuotannoista.

- Olimme todella tyytyväisiä Dualin kuvauksiin Tampereella. Olemme sitoutuneita löytämään ja tunnistamaan lisää mahdollisuuksia elokuvatuotannoille Tampereella ja Suomessa, ja tämä yhteistyösopimus Film Tampereen ja Tampereen kaupungin kanssa on mahtava ensimmäinen askel tavoitteen saavuttamiseksi, Aram Tertzakian sanoi.

Tertzakian nimitettiin Tampere Culture Ambassadoriksi Raatihuoneella järjestetyssä elokuvatuotannon päätöstilaisuudessa marraskuussa 2020.

Päivitetty 9.3.2023