Nekalan kirjaston sisäänkäynti.

Nekalan kirjasto

Nekalan kirjasto

Osoite:
Lounaantie 2 33800 Tampere
Omatoimiaukioloajat:
Maanantai 07:00–21:00
Tiistai 07:00–21:00
Keskiviikko 07:00–21:00
Torstai 07:00–21:00
Perjantai 07:00–18:00
Lauantai 07:00–18:00
Sunnuntai 07:00–21:00

Nekalan kirjasto sijaitsee Nekalan koulutalon piha-alueella, ja se on Suomen ensimmäinen siirtokelpoiseen vuokrakonttiin rakennettu kirjasto. Kompakti, mutta toimiva kirjasto viehättää värikkyydellään ja kodikkuudellaan.

Kirjastossa on asiakkaiden käytettävänä tietokoneita ja monilaite, jolla voi tulostaa, kopioida ja skannata. Lisäksi kirjastossa toimii Seutu Wireless -langaton verkko, johon kirjautumalla asiakkaat voivat käyttää kirjaston e-palveluita kirjastossa myös omalla laitteella.

Ovet auki kirjastokortilla

Nekalan kirjasto toimii omatoimikirjastoperiaatteella. Kirjastoon ovet aukeavat joka päivä kirjastokortilla ja sen nelinumeroisella tunnusluvulla. Kirjastossa ei ole säännöllisesti henkilökuntaa paikalla,  mutta voit lainata ja palauttaa automaateilla. Kirjastossa voit myös lukea lehtiä, opiskella tai työskennellä sekä käyttää tietokonetta ja tulostinta.

 

  • Palautusluukku. Luukkuun palautettua aineistoa käsitellään palautetuksi muutaman kerran viikossa, kun henkilökunta käy kirjastossa. 
  • Koirien kanssa asiointi: Lyhyt asiointi hyvin käyttäytyvän koiran kanssa sallittu. Omistajan on huolehdittava, ettei koira pääse muiden asiakkaiden luo.
  • Ovissa kyynärkytkimet
Kirjastonhoitaja Minna Pihlajakoski

Nekalan kirjaston tapahtumia

Tapahtumat avautuvat Tampereen alueen tapahtumakalenteriin. Tampereen kaupunki ei vastaa muiden tapahtumajärjestäjien tapahtumista.

Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/nekalankirjasto

Päivitetty 31.10.2022