Opastusta kirjastosta

Opastusta tabletin käyttöön.

Kirjaston henkilökunta neuvoo mielellään kirjaston palveluiden käytössä ja opastaa pienissä digipulmissa. Tarjoamme opastusta myös ajanvarauksella. Näin voimme varmistaa, että sinua on opastamassa kyseiseen palveluun tai pulmaan perehtynyt asiantuntija, joka ehtii paneutua asiaan huolella. 

Pääkirjasto Metsosta voit varata henkilökohtaisen opastuksen myös esimerkiksi e-aineistojen käyttöön ja tiedonhakuun.

Myös ryhmät ovat tervetulleita kirjastoihin. Ryhmävierailun pääkirjastoon voi varata varauslomakkeella. Koulu- ja päiväkotiryhmien vierailuista voit lukea lisää Kirjaston palvelut kouluille ja päiväkodeille -sivulta

Digitukea kaikista kirjastoista

Voit kysyä apua digipulmiin kaikista kirjastoista. Jos haluat pitemmän henkilökohtaisen opastuksen, varaa aika digiopastukseen. Opastuksia annetaan Hervannan, Lielahden ja Sampolan kirjastoissa sekä pääkirjasto Metsossa. Digitukea kirjastosta -sivulta löydät aiheeseen liittyvät tapahtumat. HUOM.! Pääkirjasto Metsossa ei järjestetä digiopastuksia kesä-elokuussa. 

Voit varata opastusajan puhelimitse. Pääkirjasto Metsoon voit varata opastuksen myös varauslomakkeella (ks. alla).

Hervannan tietotori: 040 800 7805

Lielahden tietotori: 040553 4043

Sampolan tietotori: 040 800 7816

Metson lainaustoimisto: 040 800 7848

Pääkirjasto Metson opastukset

Voit varata pääkirjasto Metsosta maksutonta henkilökohtaista opastusta kirjaston palveluihin liittyvistä aiheista (ks. opastusten kuvaukset alta). Tarjoamme opastuksia maanantaista perjantaihin pääsääntöisesti klo 9–16.

Digiopastuksia tarjotaan keskiviikkoisin klo 12–15 sekä torstaisin klo 15–17. HUOM.! Pääkirjasto Metsossa ei järjestetä digiopastuksia kesä-elokuussa. 
 
Varaa tunnin pituinen opastusaika e-lomakkeella. Vahvistamme ajan puhelimitse tai sähköpostilla mahdollisimman pian, yleensä kolmen vuorokauden kuluessa varauksen vastaanottamisesta. Joissakin asioissa opastusta voidaan tarjota myös puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen Lisätiedot-kohdassa voit kuvata tarkemmin aihetta, johon kaipaat apua. 

Tutustu opastuksiin

Päivitetty 30.8.2023