Varhaiskasvatuksen ammattilainen, sinua tarvitaan!

Kaksi aikuista ja kaksi lasta päiväkodissa.

Haemme varhaiskasvatuksen ammattilaisia tai vastavalmistuvia päiväkoteihin. Tule tekemään merkityksellistä työtä lasten parissa.

Vapaita työpaikkoja lähellä sinua

Tampereen kaupungin päiväkodeissa on avoinna varhaiskasvatuksen lastenhoitajien, varhaiskasvatuksen opettajien ja varhaiskasvatuksen sosionomien paikkoja. Hakuaika on 12.2.–4.3.2024. Jos olet varhaiskasvatuksen ammattilainen tai juuri valmistuva, hae meille!

Löydät hakuilmoitukset, avoinna olevat paikat ja hakuohjeet 12.2. alkaen Kuntarekrystä.

Edellytämme hakijoilta varhaiskasvatuslain 540/2018 6 luvun mukaista koulutusta tai valmistumista tämän kevään aikana. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä rikostaustaotetta lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Meillä on tekemisen meininki!

Tampereen kaupunki on vastuullinen ja vetovoimainen työnantaja, joka panostaa hyvään asiakas- ja työntekijäkokemukseen. Tarjoamme kattavat henkilöstöetuudet, kuten työterveyshuollon, työmatka- ja ruokailuetuuden sekä liikunta- ja kulttuurisetelin. Tuemme henkilöstön kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia sekä tarjoamme eteneviä urapolkuja kaupunkiorganisaation sisällä.

Oletko meidän puuttuva palanen? Sijaisuuksiin ei kelpoisuusvaatimuksia

Sijaisuuksia löytyy kaikista päiväkodeistamme ja sijaishaku on aina käynnissä. Löydät alta päiväkodit ja yhteystiedot: Soita tai laita itsestäsi tietoa sähköpostilla päiväkodin johtajalle. Kirjoita sähköpostiin ainakin nimesi ja yhteystietosi sekä otsikoksi ”Sijaiseksi päiväkotiin”. Sijaisuuksiin emme edellytä varhaiskasvatuslain 540/2018 6 luvun mukaista koulutusta.

Näetkö itsesi jo osana meitä? Tervetuloa Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupungin päiväkodit

Kohteita: 78

Tämän sivun löydät myös osoitteella tampere.fi/toihinvarhaiskasvatukseen

Päivitetty 13.2.2024