Varhaiskasvatuksen ammattilainen, sinua tarvitaan!

Kaksi lasta istuu lattialla, toisella on kädessään keltainen leikkiauto.

Haemme varhaiskasvatuksen opettajia ja varhaiskasvatuksen sosionomeja tai ammatteihin vastavalmistuvia päiväkoteihin. Tule tekemään merkityksellistä työtä lasten parissa. 

Vapaita työpaikkoja tarjolla

Tampereen kaupungin päiväkodeissa on avoinna 44 varhaiskasvatuksen opettajan paikkaa ja 20 varhaiskasvatuksen sosionomin paikkaa. Rekry on avoinna 27.3.–11.4.2023. Jos olet varhaiskasvatuksen ammattilainen tai juuri valmistuva, hae meille!

Edellytämme hakijoilta varhaiskasvatuslain 540/2018 6 luvun mukaista koulutusta tai valmistumista tämän kevään aikana. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä rikostaustaotetta lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Kaksi lasta leikkii lattialla värikkäillä palikoilla.

Meillä on tekemisen meininki!

Tampereen kaupunki on vastuullinen ja vetovoimainen työnantaja, joka panostaa hyvään asiakas- ja työntekijäkokemukseen. Tarjoamme kattavat henkilöstöetuudet, kuten työterveyshuollon, työmatka- ja ruokailuetuuden sekä liikunta- ja kulttuurisetelin. Tuemme henkilöstön kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia sekä tarjoamme eteneviä urapolkuja kaupunkiorganisaation sisällä.

Näetkö itsesi jo osana meitä? Tervetuloa Tampereen tekijäksi!

Haemme myös uusia sijaisia päiväkoteihin

Tarjoamme jatkuvasti eripituisia sijaisuuksia Tampereen kaupungin päiväkodeissa. Meillä on 78 kunnallista päiväkotia eri puolilla kaupunkia. Haemme sijaisia varhaiskasvatuksen lastenhoitajien, ryhmäavustajien, opettajien, erityisopettajien, sosionomien sekä ryhmäavustajien tehtäviin.

Oletko meidän puuttuva palanen? Sijaisuuksiin ei kelpoisuusvaatimuksia

Jos sinulla on kiinnostusta lapsilähtöiseen työhön, rohkeutta hypätä uusiin tehtäviin ja halukkuutta kehittää omaa osaamistasi - tervetuloa meille! 

Sijaisuuksiin otamme mielellämme myös esim. alan opiskelijoita, alan opiskelijaksi hakevia, välivuotta viettäviä, ammatin vaihtoa harkitsevia, lasten ja nuorten harrastustoiminnassa tai hoitoalalla toimineita tai aktiivisia eläkeläisiä. Sijaisuuksiin emme edellytä varhaiskasvatuslain 540/2018 6 luvun mukaista koulutusta.

Sijaisuuksia löytyy kaikista päiväkodeistamme ja sijaishaku on aina käynnissä. Löydät alta päiväkodit ja yhteystiedot: Soita tai laita itsestäsi tietoa sähköpostilla päiväkodin johtajalle. Kirjoita sähköpostiin ainakin nimesi ja yhteystietosi sekä otsikoksi ”Sijaiseksi päiväkotiin”.

Tampereen kaupungin päiväkodit

Näytetään kaikki kohteet 78/78

Näytetään kohteista 78/78

Ei tuloksia

Tämän sivun löydät myös osoitteella tampere.fi/toihinvarhaiskasvatukseen

Päivitetty 23.3.2023