Yhteydenotto ja ajanvaraus opiskeluterveydenhuoltoon

Opiskeluterveydenhuollon yhteystiedot

Opiskeluterveydenhuolto toimii useassa toimipisteessä. Oma toimipisteesi määräytyy oppilaitoksesi mukaan. Tullinkulman toimipiste palvelee usean, erikseen määritellyn oppilaitoksen opiskelijoita. Toimipisteitä on myös lukioilla, Tredussa Hepolamminkadulla ja Santalahdentiellä sekä Takk Nirvan toimipisteessä.

Ammatilliset oppilaitokset

Lukiot

Tampereen kaupungin opiskeluterveydenhuolto vastaa Hatanpään, Kalevan, Sammon, Tammerkosken, Tampereen klassillisen, Tampereen lyseon, Tampereen normaalikoulun, Teknillisen ja Yhteiskoulun lukioiden sekä Tampereen Rudolf Steiner koulun ja Svenska samskolan -koulun opiskelijoiden terveydenhuollosta.

Lukioiden opiskeluterveydenhuollon yhteystiedot

Ota yhteyttä verkossa

Ajanvarauksen peruminen

Voit perua varatun ajan soittamalla tiimisi numeroon tai oman oppilaitoksesi terveydenhoitajalle. Varatun ajan pystyt peruuttamaan myös lähettämällä tekstiviestin numeroon 0400 267 715. Viestiin tulee laittaa nimi, syntymäaika ja peruutettava aika. Numeroon ei oteta vastaan puheluja. 

Opiskeluterveydenhuollossa peritään maksu kaikista käynneistä, jonka täysi-ikäinen (18 vuotta täyttänyt) asiakas on jättänyt käyttämättä ja perumatta ilman hyväksyttävää syytä. Maksua ei peritä, jos käynti perutaan esteen sattuessa viimeistään 24 tuntia ennen sen alkua.

Ajanvaraukseton walk in -neuvonta

Voit tulla terveydenhoitajan walk in -neuvontaan tekemään ajanvarauksen, hoidon tarpeen arvioon tai kysymään neuvoa ilman ajanvarausta. Opiskelijoita palvellaan saapumisjärjestyksessä. Walk in -neuvonnan käynnit ovat lyhyitä ja sinulle varataan tarvittaessa vastaanottoaika. Walk in -neuvontaan ei saa tulla flunssa- tai vatsatautioireisena. 

Toimipistekohtaiset walk in -neuvonnan ajankohdat löydät toimipisteen yhteystiedoista tältä sivulta. 

Asiakirjatilaukset ja jatkotutkimusajanvaraukset

Asiakirjatilauksiin ja jatkotutkimusajanvarauksiin liittyvissä asioissa voit olla soittamalla yhteydessä terveyskeskusavustajiin. Heidät tavoitat numeroista 040 806 4219 ja 0400 827 072.

Kuinka voit käyttää Wilmaa opiskeluterveydenhuollossa?

Wilma on tarkoitettu opiskelijan ja huoltajan sekä oppilaitoksen väliseen viestintään. Opiskeluhuollon ammattilaisten kanssa opiskelija ja huoltaja voivat Wilma-viesteillä sopia vastaanotto- tai muita aikoja tai saada yleistä ohjausta ja neuvontaa.
Yksilökohtaisia ja salassapidettäviä tietoja (esim. terveydentila, oireet, elämäntilanteet) ei voida viestiä Wilman kautta. Wilma ei ole käytössä kaikissa oppilaitoksissa tai kaikilla opiskeluterveydenhuollon terveydenhoitajilla. 

Opiskeluterveydenhuollon hallinnon yhteystiedot

Päivitetty 23.9.2022