Lapsia ja ohjaaja leikkipuistossa.

Perheliikunta

Perheliikunta on tamperelaisille perheille suunnattua toimintaa. Toimimme yhteistyössä seurojen sekä Tampereen kaupungin eri sektorien ja perhetoimijoiden kanssa. Toiminta on maksutonta ja se on suunnattu lapsille, nuorille ja heidän perheilleen. Tavoitteena on innostaa perheitä yhdessä liikkumiseen ja tekemiseen. Samalla pyritään lisäämään yleistä aktiivisuutta sekä kannustamaan hyvinvointiin. 

Tervetuloa mukaan perheiden yhteiseen, iloiseen toimintaan!

Perheliikunnan kurssien sähköinen ilmoittautuminen

Perheliikunnan syyskausi on 29.8.–11.12.2022. 
Huomioithan, että korona-ajan terveyssuositukset pätevät edelleen.

Perheliikunnassa tapahtuu

Liikkua Tampere -päivän mainos

Liikkuva Tampere -päivä 20.8.

Liikkuva Tampere -päivä tulee jälleen! Kauppi Sports Center täyttyy iloisista liikkujista lauantaina 20.8. klo 10.00–15.00. Tarkoituksena on tarjota tamperelaisille lapsille, nuorille, aikuisille sekä perheille mahdollisuus tutustua kaupungin liikuntatarjontaan. Tapahtumassa tamperelaiset liikuntatoimijat, seurat ja yhdistykset esittelevät omaa liikuntatoimintaansa yleisölle.

Liikkuva Tampere -tapahtuma toimii tänä vuonna myös erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen löytämistä avustavan Valtti-toiminnan kick-off -tilaisuutena.      

Tärkein tavoite tapahtumalle on, että yleisö pääsee näkemään, kokeilemaan sekä innostumaan uusista liikuntaharrastuksista!                                                                                                

Liikkuva Tampere -päivä seuroille

Perheliikunnan syyskausi

Liikuntakoordinaattori Laura Kostiainen
Puhelin:
044 486 3816

Tämän sivun löydät myös osoitteella tampere.fi/perheliikunta

Päivitetty 11.8.2022