Koilliskeskuksen kirjasto

Koilliskeskuksen kirjaston sisäänkäynti.
!

Juhannuksen aukiolot Koilliskekuksen kirjastossa

Juhannusaaton aatto to 20.6. auki 8-17, itsepalvelu 8-10.
Juhannusaatto pe 21.6. suljettu.
Juhannuspäivä la 22.6. suljettu. 

Koilliskeskuksen kirjasto

Osoite:
Liikekatu 3 33580 Tampere
Puhelin:
040 6397736 (puhelin, pvm/mpm)
Aukioloajat 1.6.-31.8.2024 (itsepalvelukäyttö ma-pe 8-10):
Maanantai: 08:00-19:00
Tiistai: 08:00-19:00
Keskiviikko: 08:00-19:00
Torstai: 08:00-19:00
Perjantai: 08:00-18:00

Koilliskeskuksen kirjastossa on lainattavaa, tapahtumia ja tiloja koko perheelle. Kirjastossa on mukava lehtisali, oleskelutilaa kaiken ikäisille, pieniä lukupisteitä ja musiikkihuone, jossa voi soittaa sähköpianoa tai omia soittimia ja laulaa. Lapsille ja nuorille on oma alueensa, jossa voi oleilla, pelata, tehdä läksyjä tai kokkailla nuoriso-ohjaajien seurassa.

Voit varata kirjastosta musiikkihuonetta tai näyttelytilaa.

Kirjastossa on tietokoneita ja monitoimilaite, jolla voit tulostaa, kopioida ja skannata. Käytössäsi on avoin langaton verkko SeutuOpen. Voit käyttää kirjaston e-palveluita SeutuOpen-verkossa myös omalla laitteellasi.

Eläväinen kohtaamispaikka Koilliskeskus

Linnainmaan Prisman yhteydessä sijaitsevassa Koilliskeskuksessa kirjasto, äitiys- ja lastenneuvola ja nuorisotila toimivat sulassa sovussa samoissa tiloissa ja tarjoavat alueen asukkaille eläväisen oleskelu- ja kohtaamispaikan.

Koilliskeskuksesta voit myös varata tiloja kokoustamiseen, tapahtumiin ja liikuntaharrastukseen. Liikuntasali Kallio sekä kokoushuoneet Kivi ja Sepeli varataan Koilliskeskuksen kautta. 

Digitukea Koilliskeskuksen kirjastosta

Koilliskeskuksen kirjastossa tarjotaan asiakkaiden käyttöön laitteita kuten tietokoneita, monitoimilaitteita ja skannereita. Tarkista laitetilanne Kirjastojen laitteet asiakaskäyttöön -sivulta. Laitteiden käyttöön sekä digipulmiin tarjoamme digitukea ja varattavia digiopastuksia. Lisätiedot digituen palveluista sekä aukioloajat ja yhteystiedot löytyvät Digitukea kirjastosta -sivulta.  

  • Palautusluukku on avoinna kirjaston ollessa suljettu. Luukkuun palautettu aineisto käsitellään palautetuksi seuraavana aukiolopäivänä.
  • Koirien kanssa asiointi: Lyhyt asiointi hyvin käyttäytyvän koiran kanssa sallittu. Omistajan on huolehdittava, ettei koira pääse muiden asiakkaiden luo.
Anu Hakari
Palvelupäällikkö, koillinen alue Palvelupäällikkö
Puhelin:
040 568 5159

Koilliskeskuksen kirjaston tapahtumia

Katso tästä lähimmät tulevat tapahtumat. Tapahtumat avautuvat Tampereen tapahtumakalenteriin. Tampereen kaupunki ei vastaa muiden tapahtumajärjestäjien tapahtumista.

Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/koilliskeskuksenkirjasto

Päivitetty 13.6.2024