Lielahden päiväkoti

Lielahden päiväkoti

Lielahden päiväkoti on vuonna 2021 valmistunut 160 lapselle suunniteltu neljään kotialueeseen jakautuva päiväkoti. Rakennus koostuu kahdesta siivestä ja kerroksesta, sinisestä ja keltaisesta.

Molemmissa kerroksissa on kaksi kotialuetta, jossa on viisi erilaista ryhmätilaa aula-, eteis- ja wc-tiloineen. Alakerran keltaisella kotialueella on integroidun ryhmän lisäksi sisarusryhmä. Alakerran sinisellä kotialueella toimii sisarusryhmän kanssa alle 2-vuotiaiden ryhmä.

Yläkerran kotialueet muodostuvat 1-5 -vuotiaiden sisarusryhmistä. Jokaisella kotialueella on n. 40 lasta, jotka toimivat erilaisissa pienryhmissä kulloistenkin tarpeiden, toimintojen ja mielenkiinnon kohteiden mukaan. Jokaisella kotialueella työskentelee 6-7 työntekijää.

Päiväkodissa on yhteinen ruokasali, jossa ruokailu tapahtuu porrastetusti. Lisäksi käytössä on yhteinen liikuntasali, mediakirjasto, ateljee ja pikkukeittiö. Aidatulla piha-alueella on monipuolisesti leikkipaikkoja ja -välineitä sekä erillinen pelikenttä ulkopeleille. Läheinen metsä tarjoaa myös upean oppimisympäristön päiväkodin ryhmille.

Osoite:
Ollinojankatu 6 33400 Tampere
Puhelin:
Päiväkodin johtaja 040 7376680 (puhelin, pvm/mpm)
Päiväkodin johtaja Sinikka Isokangas
Puhelin:
040 737 6680
Varhaiskasvatuksen apulaisesihenkilö Noora Reinikka
Puhelin:
040 620 8285
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja Hannariina Tamminen

Tämän sivun löydät myös osoitteella on tampere.fi/lielahdenpaivakoti

Päivitetty 24.1.2023