Hyppää sivuvalikkoon

Kisapuiston päiväkoti

Kisapuiston päiväkoti

Kisapuiston varhaiskasvatusyksikkömme sijaitsee Etelä-Hervannassa vanhan Kisapuiston päiväkodin ja koulun tontilla. Varhaiskasvatusyksikkömme tarjoaa varhaiskasvatusta 0-5 -vuotiaille lapsille kahdessatoista lapsiryhmässä. Näistä kaksi ryhmää ovat integroituja erityisryhmiä. Olemme auki arkisin klo 6.00-17.00 sekä tarvittaessa klo 6.00-18.00.

Varhaiskasvatusyksikkömme tilat jakaantuvat kahteen kerrokseen. Kummassakin kerroksessa sijaitsee kuuden kotialueen tilat. Lisäksi alakerrasta löytyy ruokasali ja liikuntasali. Yksikössämme on panostettu monipuolisiin ja muunneltaviin tiloihin, jolloin oppimisympäristöt palvelevat parhaalla mahdollisella tavalla lasten tarpeita. Toimimme pienryhmissä ja tilat mahdollistavatkin sujuvan pienryhmissä toimimisen. Lapset syövät ja ulkoilevat porrastetusti, jolloin yhteisissäkin tiloilla säilyy rauhallinen tunnelma. Tiloissamme on pyritty huomioimaan aistiärsykkeiden määrä ja lapsille on luotu mahdollisuuksia rauhoittumiseen. Ulkoilualueillemme on pyritty jättämään alkuperäistä luontoa, joka kannustaa lasta leikkiin, tutkimukseen ja liikkeeseen.

Toimintamme perustuu valtakunnalliseen varhaiskasvatussuunnitelmaan sekä lasten yksilöllisiin tarpeisiin ja kiinnostuksen kohteisiin. Yksikkömme toiminnassa painotamme erityisesti vuorovaikutus- ja tunnetaitojen tukemista sekä kielellisten taitojen tukemista. Keskeinen toimintatapamme on leikki, joka edistää lapsen kehitystä, oppimista ja hyvinvointia sekä tuo iloa lapselle. Leikin kautta lapsi pääsee mielikuvitusmatkalle erilaisiin tilanteisiin, tunteisiin ja mietteisiin. Varhaiskasvatusyksikön työntekijät auttavat ja tukevat lasta leikin maailmaan.

Tervetuloa Kisapuiston varhaiskasvatusyksikköön oppimaan ja innostumaan!

Osoite:
Teräskatu 1 33720 Tampere
Puhelin:
Varhaiskasvatusyksikön johtaja 040 3578744 (puhelin, pvm/mpm)

Satu Sironen
Varhaiskasvatusyksikön johtaja, henkilöstö
Puhelin:
040 751 8930
Hanna-Mari Autioniemi
Varhaiskasvatusyksikön johtaja, pedagogiikka
Puhelin:
040 357 8744
Marjaana Henttonen
Varhaiskasvatusyksikön apulaisjohtaja
Puhelin:
040 620 7670
Matleena Takala
Varhaiskasvatusyksikön apulaisjohtaja
Henna Virtanen
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja
Puhelin:
040 539 1308
Minna Unkila
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, integroitu erityisryhmä
Päivitetty 7.2.2024