Antti Kalliomäki, Senior Advisor, WSP Finland Oy

"Tampere on sopivan kompakti paketti luontoa, kaupunkia ja ystävällisiä ihmisiä sekä rohkeutta kehittää niitä kaikkia yhdessä."

Kerro lyhyesti taustastasi Tampereella, urastasi ja nykyisestä työstäsi

Olen alun perin Kangasalta, mutta tulin Tampereelle lukioon Normaalikouluun ja aloitin TAMKissa opiskelun syksyllä 2001. Osittain jo opiskelujen aikana aloitin työt ravintola- ja tapahtuma-alalla äänen ja valon parissa. Myöhemmin valmistumisen jälkeen siirryin talotekniikan urakointiin ja työskentelin esim. Caverionilla AV-urakoinnissa. Nykyiselle työnantajalleni WSP:lle siirryin keväällä 2018. Työtehtävät WSP:llä koostuu sähköisen talotekniikan rakennuttamisesta ja valvonnasta sekä AV-suunnittelusta.

Mikä oli erityisen hyvää omassa korkeakoulussasi Tampereella?

Osaava ja innostava opetushenkilöstö, laadukas opetus, eteenpäin katsova asenne koulutukseen ja yhteiskuntaan sekä laaja opiskelijoiden kuunteleminen osana päätöksentekoa. 

Miksi suosittelisit Tamperetta opiskelijakaupunkina? 

Tampereelta löytyy koulutusta lähes jokaiselle alalle ja sitä myötä paljon erilaisia ihmisiä ja tapahtumia jokaiseen makuun. Korkeakoulujen kiinteä yhteisö mahdollista opintojen yhdistelemisen monelta eri alalta.

Miten kuvailisit Tamperetta yleisesti kaupunkina, mikä tekee siitä erityisen?

Sopivan kompakti paketti luontoa, kaupunkia ja ystävällisiä ihmisiä sekä rohkeutta kehittää niitä kaikkia yhdessä.

Jaa sosiaalisessa mediassa