Siirry sisältöön Siirry suoraan hakuun

Äitiys- ja lastenneuvolat

Maksuton influenssarokotus kaikille alle 7-vuotiaille

Maksuttoman influenssarokotteen saa nyt aiempaa isompi ikäryhmä, sillä rokotusohjelma kattaa kaikki kuuden kuukauden - kuuden vuoden (6 kk - 6 v) ikäiset lapset. Voit ottaa rokotuksen lapsellesi normaalin neuvolakäynnin yhteydessä, muuten sovittuna aikana tai avoimina rokotuspäivinä. Rokotukseen voit myös varata ajan verkossa . Lisätietoja saat omasta neuvolastasi. Avoimet influenssarokotuspäivät (pdf, 41 kt)

Äitiysneuvolat

Äitiysneuvolat palvelevat perhettä raskauden, synnytyksen ja lapsivuodeajan aikana. Äiti on neuvolan kirjoissa kolme kuukautta synnytyksen jälkeen, vastasyntynyt lapsi siirtyy kahden viikon ikäisenä lastenneuvolan seurantaan. Äitiysneuvolan palvelut ovat maksuttomia. Iltavastaanottoaikoja on tarvittaessa mahdollista saada erityisesti raskaana oleville. Kysy tarkemmin omasta neuvolastasi.

Lastenneuvolat

Lastenneuvolat palvelevat alle kouluikäisiä lapsia ja heidän perheitään. Lastenneuvolassa pyritään turvaamaan jokaiselle lapselle mahdollisimman hyvä terveys ja edistämään koko perheen hyvinvointia ja terveitä elintapoja.


Katso myös

Facebook

Chat

Äitiys- ja lastenneuvoloiden chat-palvelu on käytettävissäsi tällä sivulla keskiviikkoisin klo 13 - 15. Voit saada yleisluonteisia neuvoja äitiys- ja lastenneuvolaan liittyvissä asioissa. Chatissa ei käytetä henkilöätietoja eikä sitä kautta voi varata aikaa neuvolaan.


Perheenlisäystä odottavan ABC

Valokuva: Äitiysneuvolassa

Lisätietoa pikkulapsen vanhemmille

Valokuva: Lastenneuvolassa.