Siirry sisältöön

Kulttuuri

Koronarajoitukset

Kulttuuritalo Laikku, Sara Hildénin taidemuseo, Tampereen taidemuseo ja Museokeskus Vapriikki ovat avoinna. Lastenkulttuurikeskus Rulla avautuu 15.1. alkaen. Sisään otetaan vain rajattu määrä asiakkaita.

Nuorisotilat ovat suljettuna toistaiseksi.


Kirjastojen kokoelmatilat avataan 14.1.2021 ja asiakkaat pääsevät hakemaan lainattavaa normaalisti hyllyistä. Muut rajoitukset kirjastojen palveluissa säilyvät ennallaan: kirjastoissa sallitaan vain pikainen asiointi. Lehti- ja lukusalit sekä työskentely- ja harrastustilat ovat suljettuna. Asiakkaiden tulee käyttää kasvomaskia, jos sen käyttöön ei ole terveydellistä estettä.

Työväen- ja kansalaisopistojen opetus on etäopetusta tai keskeytetty kunnes alueellinen koronaryhmä toisin suosittaa.


Taiteen perusopetus alle 20-vuotiaille voidaan toteuttaa alle 10 henkilön ryhminä.


Alle 20-vuotiaiden enintään 10 henkilön harrastusryhmien toiminta on sallittua kaupungin sisäliikuntatiloissa sekä koulujen, päiväkotien ja kirjastojen sisätiloissa.
Muutoin kaupungin sisäliikuntatilat, kuntosalit ja uimahallit ovat suljettuna toistaiseksi. Uimahallit aukeavat rajoitetusti maanantaina 18.1. alle 20-vuotiaiden harrasteryhmille, koululaisryhmille sekä yli 65-vuotiaille senioreille, erityisuimakortin käyttäjille sekä eläkeläisille.


Kaupungin sisätiloissa kaikissa yleisötilaisuuksissa noudatetaan korkeintaan 10 henkilön rajaa.


Tampereen kaupungin ohjeet ja tiedotteet liittyen koronavirukseen
on koottu sivulle
www.tampere.fi/koronavirus

Kulttuuria etsimässä?

Museot ja muu kulttuuritarjonta

Organisaatio

Tampereen kaupungin kulttuuritoimijoita

Vuokrattavat tilat

Tampereen kaupunki vuokraa tiloja yhteisöille ja yksityisille harrastus-, kokous ja juhlakäyttöön.

Opastusvaraukset

Opas kertoo nähtävyydestä.

Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut hoitaa Tampereen matkailuoppaiden opastusvaraukset.

Voit tehdä varauksen joko soittamalla numeroon 041 730 2242 tai laittamalla sähköpostia osoitteesen opasvaraukset(at)tampere.fi.

Voit tutustua opastettuihin kävelykierroksiin ja kiertoajeluihin Tampereen matkailuoppaiden verkkosivuilla:

Esittävien taiteiden visio 2030

Pormestari Lauri Lylyn asettama työryhmä esittää raportissaan kehittämisehdotuksia Tampereen esittävien taiteiden ja taidekoulutuksen toimintaedellytyksien parantamiseksi. Työryhmän visioissa Tampereella perustettaisiin taidekampus.

Pormestari Lauri Lylyn asettama työryhmä esittää raportissaan kehittämisehdotuksia Tampereen esittävien taiteiden ja taidekoulutuksen toimintaedellytyksien parantamiseksi. Työryhmän visioissa Tampereella perustettaisiin taidekampus.