Siirry sisältöön

Kulttuuri

Koronarajoitukset

Palvelut 8.–28.3.2021

Museot ja kulttuuritalo Laikku ovat suljettuina yleisöltä. Muumimuseon osalta sulku jatkuu 16.4. saakka näyttelyvaihdon vuoksi.


Nuorisotilat ovat suljettuina. Toimintaa järjestetään suljetuissa pienryhmissä, joihin on ilmoittauduttu ennakkoon. Nuorisotyöntekijät ovat tavoitettavissa mm. somessa ja puhelimitse.


Kirjastoissa on mahdollista vain varausten nouto, aineiston palauttaminen sekä tietokoneen lyhytaikainen käyttö (15 min).


Kansalais- ja työväenopistot sekä taiteen perusopetuksen ryhmät ovat suljettuina (paitsi etäopetus). Opetusryhmiä voi toteuttaa 2008 syntyneille ja sitä nuoremmille yleisin turvaohjein ja 2007–2002 syntyneille, jos opetus voidaan toteuttaa OKM:n/THL:n turvaohjein.


Aikuisten harrastustoiminta on suljettu sisätiloissa.


Lasten ja nuorten harrastustoiminta sisätiloissa on mahdollista vuonna 2008 syntyneillä ja nuoremmilla. Vuosina 2007–2002 syntyneiden harrastustoiminta on suljettuna, ellei turvaohjeistusta (OKM/THL) voida noudattaa.


Kaupungin sisätiloissa kaikissa yleisötilaisuuksissa voi olla korkeintaan kuusi henkilöä.


Tampereen kaupungin ohjeet ja tiedotteet liittyen koronavirukseen
on koottu sivulle
www.tampere.fi/koronavirus

Kulttuuria etsimässä?

Museot ja muu kulttuuritarjonta

Organisaatio

Tampereen kaupungin kulttuuritoimijoita

Tapahtumat


Vuokrattavat tilat

Tampereen kaupunki vuokraa tiloja yhteisöille ja yksityisille harrastus-, kokous ja juhlakäyttöön.

Opastusvaraukset

Opas kertoo nähtävyydestä.

Tampereen kaupungin kaupunkikulttuuriyksikkö hoitaa Tampereen matkailuoppaiden opastusvaraukset.

Voit tehdä varauksen joko soittamalla numeroon 041 730 2242 tai laittamalla sähköpostia osoitteesen opasvaraukset(at)tampere.fi.

Voit tutustua opastettuihin kävelykierroksiin ja kiertoajeluihin Tampereen matkailuoppaiden verkkosivuilla:

Esittävien taiteiden visio 2030

Pormestari Lauri Lylyn asettama työryhmä esittää raportissaan kehittämisehdotuksia Tampereen esittävien taiteiden ja taidekoulutuksen toimintaedellytyksien parantamiseksi. Työryhmän visioissa Tampereella perustettaisiin taidekampus.

Pormestari Lauri Lylyn asettama työryhmä esittää raportissaan kehittämisehdotuksia Tampereen esittävien taiteiden ja taidekoulutuksen toimintaedellytyksien parantamiseksi. Työryhmän visioissa Tampereella perustettaisiin taidekampus.