Siirry sisältöön

Kulttuuri

Koronapassi

Tampereen kaupungin kulttuuri-, liikunta- ja nuorisotiloissa järjestettävissä yli sadan henkilön yleisötilaisuuksissa, joissa ei voida osoittaa kaikille osallistujille omaa istumapaikkaa, edellytetään koronapassin esittämistä sisäänpääsyssä 24.11.–19.12.2021.

Määräys ei koske yleisötilaisuuksia, joissa ei ole katsomotiloja käytössä. Koronapassia ei edellytetä alle 16-vuotiailta.


Vapriikissa, Milavidassa, Sara Hildénin -taidemuseossa ja Tampereen taidemuseossa museokäynneillä ei tarvitse esittää koronapassia. Kaikkien 16 vuotta täyttäneiden tulee esittää koronapassi näissä tiloissa järjestettävissä yli sadan henkilön yleisötilaisuuksissa, joissa ei voida osoittaa kaikille osallistujille omaa istumapaikkaa.


Haiharan taidekeskuksessa ja Hiedanrannan kulttuuritapahtumissa koronapassia edellytetään kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä yli sadan henkilön yleisötilaisuuksissa, joissa ei voida osoittaa kaikille osallistujille omaa istumapaikkaa. Kulttuuritalo Laikussa ja Lasten kulttuurikeskus Rullassa järjestetään ajalla 24.11.–19.12.2021 vain alle sadan henkilön tapahtumia, joissa ei tarvitse esittää koronapassia.


Tampere Filharmonian konsertteihin sisäänpääsyssä noudatetaan Tampere-talon ohjeistuksia. Tampere-talossa sisäänpääsyssä koronapassia edellytetään kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä. Samoin ohjeistuksin koronapassi tulee esittää myös Tampere-talossa sijaitsevan Muumimuseon sisäänpääsyssä.


Kaikkien 16 vuotta täyttäneiden tulee esittää koronapassi Työnväenopiston järjestämissä yli sadan henkilön yleisötilaisuuksissa, joissa ei voida osoittaa kaikille osallistujille omaa istumapaikkaa.


Lue lisää tiedotteesta:

Koronapassi käyttöön Tampereen kaupungin tiloissa järjestettävissä yli 100 hengen yleisötilaisuuksissa Julkaistu 24.11.2021
Katso, kuinka saat koronapassin käyttöösi:

Koronatodistus (koronapassi)

Tampereen kaupungin ohjeet ja tiedotteet liittyen koronavirukseen on koottu sivulle tampere.fi/koronavirus

Korona

Oletko järjestämässä yleisötilaisuutta? Noudata voimassa olevia määräyksiä ja laadi hygieniasuunnitelma, jossa tartuntatautilain vaatimat asiat huomioidaan.

Kulttuuria etsimässä?

Museot ja muu kulttuuritarjonta

Organisaatio

Tampereen kaupungin kulttuuritoimijoita

Vuokrattavat tilat

Tampereen kaupunki vuokraa tiloja yhteisöille ja yksityisille harrastus-, kokous ja juhlakäyttöön.

Opastusvaraukset

Opas kertoo nähtävyydestä.

Tampereen kaupungin kaupunkikulttuuriyksikkö hoitaa Tampereen matkailuoppaiden opastusvaraukset.

Voit tehdä varauksen joko soittamalla numeroon 041 730 2242 tai laittamalla sähköpostia osoitteesen opasvaraukset(at)tampere.fi.

Voit tutustua opastettuihin kävelykierroksiin ja kiertoajeluihin Tampereen matkailuoppaiden verkkosivuilla:

Esittävien taiteiden visio 2030

Pormestari Lauri Lylyn asettama työryhmä esittää raportissaan kehittämisehdotuksia Tampereen esittävien taiteiden ja taidekoulutuksen toimintaedellytyksien parantamiseksi. Työryhmän visioissa Tampereella perustettaisiin taidekampus.

Pormestari Lauri Lylyn asettama työryhmä esittää raportissaan kehittämisehdotuksia Tampereen esittävien taiteiden ja taidekoulutuksen toimintaedellytyksien parantamiseksi. Työryhmän visioissa Tampereella perustettaisiin taidekampus.