Siirry sisältöön

Kulttuuri

Tapahtumia peruutettu, tiloja suljettu

Koronaviruksen vaikutukset kulttuuripalveluissa


Suuri osa kaupungin järjestämistä tapahtumista sekä työväenopiston lähiopetus on peruutettu koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.


Kirjastot, Tampereen taidemuseo, Muumimuseo, Museo Milavida, Sara Hildénin taidemuseo, museokeskus Vapriikki, Kulttuuritalo Laikku, Lastenkulttuurikeskus Rulla, Haiharan taidekeskus sekä Hiedanrannan Galleria Muuntotila ja Lielahden kartanon tapahtumatilat ovat myös suljettuina.


Tampereen kaupungin ohjeet liittyen koronavirukseen on koottu sivulle www.tampere.fi/koronavirus

Kulttuuria etsimässä?

Museot ja muu kulttuuritarjonta

Kulttuuria ja vapaa-aikaa verkossa

Kulttuurista voi nauttia myös kotisohvalta.

Kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluja virtuaalisesti nautittavaksi

Nyt on aika nauttia kulttuurista ja muista vapaa-ajanviettotavoista etänä!

Vallitsevassa poikkeustilassa kaupungin museot, nuorisotilat, liikuntapaikat, kirjastot ja kulttuuritalot on suljettu toistaiseksi, sekä kaikki tapahtumat on peruttu toukokuun loppuun asti. Tämä ei kuitenkaan onneksi tarkoita sitä, että kaikesta harrastamisesta pitäisi luopua, sillä Tampereen kaupunki tarjoaa lukuisia uusia ja vanhoja tapoja nauttia kulttuurista ja liikunnasta.

Jokainen voi osallistua ja inspiroitua sekä hoitaa mieltä ja kehoa kotoa käsin. Tarjolla on muun muassa musiikkia, jumppavideoita, verkkomateriaaleja, suoria kulttuurilähetyksiä ja paljon muuta mielenkiintoista sisältöä niin lapsille kuin aikuisillekin.

Alla olevan linkin kautta pääset sivulle, josta löydät päiväkohtaisen ohjelman lisäksi linkkejä, jotka ohjaavat sinut itseäsi kiinnostavien aiheiden pariin.

Vuokrattavat tilat

Tampereen kaupunki vuokraa tiloja yhteisöille ja yksityisille harrastus-, kokous ja juhlakäyttöön.

Opastusvaraukset

Opas kertoo nähtävyydestä.

Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut hoitaa Tampereen matkailuoppaiden opastusvaraukset.

Voit tehdä varauksen joko soittamalla numeroon 041 730 2242 tai laittamalla sähköpostia osoitteesen opasvaraukset(at)tampere.fi.

Voit tutustua opastettuihin kävelykierroksiin ja kiertoajeluihin Tampereen matkailuoppaiden verkkosivuilla:

Esittävien taiteiden visio 2030

Pormestari Lauri Lylyn asettama työryhmä esittää raportissaan kehittämisehdotuksia Tampereen esittävien taiteiden ja taidekoulutuksen toimintaedellytyksien parantamiseksi. Työryhmän visioissa Tampereella perustettaisiin taidekampus.

Pormestari Lauri Lylyn asettama työryhmä esittää raportissaan kehittämisehdotuksia Tampereen esittävien taiteiden ja taidekoulutuksen toimintaedellytyksien parantamiseksi. Työryhmän visioissa Tampereella perustettaisiin taidekampus.

Organisaatio

Tampereen kaupungin kulttuuritoimijoita