Siirry sisältöön

Kulttuuri

Koronarajoitukset

30.4.2021 asti voimassa olevat rajoitukset

Alle 20-vuotiaiden (vuonna 2002 syntyneiden ja sitä nuorempien) lasten ja nuorten ryhmäharrastukset sisätiloissa voidaan käynnistää 21.4. lähtien Ulkoinen linkkiOKMn ja THLn turvaohjeistus noudattaen.


Nuorisotiloilla ja muissa nuorisopalveluiden tiloissa järjestettävistä ryhmistä tiedotetaan tarkemmin mahdollisimman pian. Nuorisopalveluiden työntekijät jatkavat jalkautumista ympäri Tamperetta. He ovat tavoitettavissa myös muun muassa somessa ja puhelimitse. Tekemistä ja juttuseuraa löytyy lisäksi virtuaaliselta nuorisotilalta Nuorten Tampereen Discordista. Ajankohtaiset ja yhteystiedot löydät Nuorten Tampere -sivuilta.


Museot ja kulttuuritalo Laikku ovat suljettuina yleisöltä.


Kirjastoissa on mahdollista vain varausten nouto, aineiston palauttaminen sekä tietokoneen lyhytaikainen käyttö (15 min). Lisätietoa kirjastojen sivuilta


Kansalais- ja työväenopistot sekä taiteen perusopetuksen ryhmät ovat suljettuina (paitsi etäopetus). Opetusryhmiä voi toteuttaa 2008 syntyneille ja sitä nuoremmille yleisin turvaohjein ja 2007–2002 syntyneille, jos opetus voidaan toteuttaa OKM:n ja THL:n turvaohjein.


Kaupungin sisätiloissa kaikissa yleisötilaisuuksissa noudatetaan korkeintaan kuuden hengen rajaa.


Tampereen kaupungin omat suuret yleisötapahtumat on peruttu tai ne toteutetaan vaihtoehtoisilla sisällöillä.


Tampereen kaupungin ohjeet ja tiedotteet liittyen koronavirukseen on koottu sivulle tampere.fi/koronavirus.

Kulttuuria etsimässä?

Museot ja muu kulttuuritarjonta

Organisaatio

Tampereen kaupungin kulttuuritoimijoita

Tapahtumat


Vuokrattavat tilat

Tampereen kaupunki vuokraa tiloja yhteisöille ja yksityisille harrastus-, kokous ja juhlakäyttöön.

Opastusvaraukset

Opas kertoo nähtävyydestä.

Tampereen kaupungin kaupunkikulttuuriyksikkö hoitaa Tampereen matkailuoppaiden opastusvaraukset.

Voit tehdä varauksen joko soittamalla numeroon 041 730 2242 tai laittamalla sähköpostia osoitteesen opasvaraukset(at)tampere.fi.

Voit tutustua opastettuihin kävelykierroksiin ja kiertoajeluihin Tampereen matkailuoppaiden verkkosivuilla:

Esittävien taiteiden visio 2030

Pormestari Lauri Lylyn asettama työryhmä esittää raportissaan kehittämisehdotuksia Tampereen esittävien taiteiden ja taidekoulutuksen toimintaedellytyksien parantamiseksi. Työryhmän visioissa Tampereella perustettaisiin taidekampus.

Pormestari Lauri Lylyn asettama työryhmä esittää raportissaan kehittämisehdotuksia Tampereen esittävien taiteiden ja taidekoulutuksen toimintaedellytyksien parantamiseksi. Työryhmän visioissa Tampereella perustettaisiin taidekampus.