Hyppää sivuvalikkoon

Tilaisuudet ja esittelyt

Tälle sivulle on koottu tietoa kaavoituksen ajankohtaisista tilaisuuksista ja esittelyistä. Sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/kaavoitus/tilaisuudetjaesittelyt.

Osallistu

Lentävänniemen keskustan täydennysrakentamiseen liittyvä asemakaavoitus on käynnistynyt kuuluttamalla kaksi alueen asemakaavaa vireille. Toisessa kaavassa liiketontti on tarkoitus muuttaa asumiseen ja liiketilaksi. Toisessa kaavassa asuintontteja täydennetään asumisella. Tutustu asemakaavojen nähtävilläoleviin aineistoihin ja tule kuulemaan lisää suunnitelmista keskiviikkona 29.3.2023 järjestettävään tilaisuuteen.
Muu osallistuminen
30.3.2023 - 27.4.2023

Osallistu

Ranta-Tampellassa osoitteessa Ranta-Tampellan katu 14 on käynnissä asemakaavan muutos. Tavoitteena on muuttaa alueella voimassa olevaa asemakaavaa siten, että kortteliin on mahdollista toteuttaa palveluasumisen, yhteisöllisen asumisen ja opiskelija-asumisen yhdistävä hanke. Tutustu suunnitelmiin katsomalla tätä koskeva esittelyvideo.
Vaiheyleiskaavaluonnoksesta voit antaa palautetta 11.4.2023 mennessä joko vastaamalla karttakyselyyn tai lähettämällä vapaa palaute sähköpostitse kaupungin kirjaamoon [email protected] Nähtävillä olon aikana järjestetään 4 asukastilaisuutta.
Kysely
9.3.2023 - 11.4.2023

Vastaa ja kerro kantasi

Elinkeinoalueiden visioraportista voi antaa palautetta 11.4.2023 mennessä joko vastaamalla kyselyyn tai lähettämällä vapaa palaute sähköpostitse kaupungin kirjaamoon [email protected]

Ohjeita

Päivitetty 29.3.2023