Hyppää sivuvalikkoon

Kulttuurin kerta-avustus

Ihmisiä katselee puistonpenkillä esitystä Tampereen Teatterikesässä
!

Kerta-avustusten poikkeuksellinen käsittelyaikataulu

Huomaathan kesän poikkeusaikataulun hakemusten käsittelyssä. 29.5.–31.7. saapuneet hakemukset käsitellään elokuussa. Hakemuksia ei käsitellä vuonna 2023 kesä-heinäkuussa johtuen lautakunnissa tapahtuvista muutoksista ja heinäkuun lomakaudesta. Mikäli 28.5. mennessä tulleen hakemuksen tapahtuma on elokuun lopussa tai myöhemmin, hakemus käsitellään vasta elokuussa.

Kulttuurin kerta-avustusta haetaan sähköisellä hakulomakkeella

Tutustu alla oleviin hakuohjeisiin huolellisesti. Muista lähettää hakemuksesi viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtuman tai projektin toteutusta.

Kulttuurin kerta-avustuksen hakulomake

Kulttuurin tuotantotuki muuttui syksyllä 2022 kulttuurin kerta-avustukseksi. Kerta-avustusten tavoitteena on tukea Tampereella toteutettavien, paikallista kulttuuritarjontaa täydentävien tapahtumien ja projektien toteuttamista sekä historiikkien julkaisemista. Hakuaika on jatkuva. Kerta-avustus on aina osarahoitus. Avustuksen saajalla tulee olla myös omaa varainhankintaa toiminnan järjestämiseksi.

Hakuohjeet

Kun tapahtumasi tai projektisi koskee liikunta- tai nuorisopalveluita, löydät erilliset hakuohjeet ja lomakkeet näiltä sivuilta:

Tämän sivun löydät myös osoitteella tampere.fi/kulttuurikertaavustus

Päivitetty 29.5.2023