Vuores-talo

Vuores-talon palveluja ja toimintoja

Vuores-talon ydinpalveluja ovat perusopetus ja varhaiskasvatus sekä Pirkanmaan hyvinvointialueen palvelut neuvola ja suun terveydenhoito. Vuores-talo tarjoaa myös erilaisia matalan kynnyksen palveluja ja ryhmätoimintaa kaikenikäisille, erityisesti kuitenkin lapsille, nuorille ja perheille.

Avointa, maksutonta toimintaa järjestävät alueen asukkaat, yhdistykset, seurakunta ja muut toimijat. Vuores-talon laajentuessa alueellista toimintaa pyritään lisäämään. Tavoitteena on vahvistaa alueen yhteisöllisyyttä ja saada Vuores-talolle kaikenikäisille sopivia ja asukkaiden tarpeiden mukaisia harrastusmahdollisuuksia sekä jalkautuvia palveluja, ohjausta ja neuvontaa.

Vuores-talon tilat ovat seurojen, yhdistysten ja muiden yhteisöjen vuokrattavissa koulun aukioloaikojen ulkopuolella. Vuorot haetaan liikuntapalvelujen asiakaspalvelusta.

Toiminnan kehittäminen

Vuores-talon alueen asukkaille suunnattavaa toimintaa kehittää ryhmä, johon kuuluu sekä kaupungin että alueen yhdistysten toimijoita. Lisätietoja ryhmästä saat aluekoordinaattori Aija Karttuselta.

Aluekoordinaattori on alueensa oma yhteyshenkilö. Haluatko antaa palautetta asuinalueestasi tai kysyä jotakin? Mikä on hyvin? Mikä kaipaa muutosta?
Ota yhteyttä aluekoordinaattori Aija Karttuseen.

Aija Karttunen
Aluekoordinaattori
Puhelin:
040 801 6910

Tämän sivun löydät myös osoitteella tampere.fi/vuorestalo

Päivitetty 12.1.2023