Antaverkan leiri- ja kurssikeskus

Antaverkan leiri- ja kurssikeskus tarjoaa upeat puitteet leiri- ja kurssitoiminnan, erilaisten koulutusten ja yksityistilaisuuksien järjestämiseen, kuten häiden tai syntymäpäiväjuhlien, järjestämiseen. Kartanomaisen päärakennuksen suurtalouskeittiössä voi valmistaa ruoan isollekin porukalle. Majoitustilaa löytyy päärakennuksesta 48 hengelle sekä Punaisesta mökistä 11 hengelle. Leirikeskus on ympärivuotisessa käytössä ja uusi kalenterivuosi vapautuu varauksille aina edellisenä syksynä.

Alue upeine metsineen antaa loistavan mahdollisuuden unohtumattomaan luontokokemukseen. Pihapiiristä löytyy myös kenttä, jossa voi pelata erilaisia pallopelejä, kiipeilyseinä, frisbeegolf-koreja sekä kota, jonne mahtuu kerralla kaikki tulen äärelle iltaa istumaan. 20 hengen rantasaunassa on puulämmitteinen kiuas sekä vesipadat ja löylyistä voi pulahtaa matalahkoon ja turvalliseen Näsijärven lahdenpoukamaan.

Leirikeskuksen hinnoittelulla suosii nuoriso- ja muita harrastusjärjestöjä, mutta myös yksityistilaisuuksien määrä on ollut selkeässä kasvussa, sijaitseehan leiri- ja kurssikeskus kuitenkin vain lyhyen ajomatkan päässä Tampereen keskustasta.

Tarkemmat tiedot Antaverkan leiri- ja kurssikeskuksesta sekä varauskalenterin ja lomakkeet löydät Varaamo-palvelusta.

Antaverkan varaukset vuodelle 2023

to 22.9.2022 klo 9.00 alkaen
tamperelaiset ja Tampereella toimintaa järjestävät järjestöt ja yhdistykset.

to 29.9.2022 klo 9.00 alkaen
muut varaajat.

Varaukset puhelimitse 041 730 6182

Lisätietoja

Puhelimitse
041 730 6182
Sähköpostilla
[email protected]

Vahtimestaripalvelut Talonmies-vahtimestari Jaakko Niemi
Päivitetty 14.9.2022