Hyppää sivuvalikkoon

Antaverkan leiri- ja kurssikeskus

Antaverkan leiri- ja kurssikeskus (Antaverkantie 279, 33480 Ylöjärvi) tarjoaa upeat puitteet leiri- ja kurssitoiminnan, erilaisten koulutusten ja yksityistilaisuuksien järjestämiseen, kuten häiden tai syntymäpäiväjuhlien, järjestämiseen. Kartanomaisen päärakennuksen suurtalouskeittiössä voi valmistaa ruoan isollekin porukalle. Majoitustilaa löytyy päärakennuksesta 48 hengelle sekä Punaisesta mökistä 11 hengelle. Leirikeskus on ympärivuotisessa käytössä ja uusi kalenterivuosi vapautuu varauksille aina edellisenä syksynä.

Alue upeine metsineen antaa loistavan mahdollisuuden unohtumattomaan luontokokemukseen. Pihapiiristä löytyy myös kenttä, jossa voi pelata erilaisia pallopelejä, kiipeilyseinä, frisbeegolf-koreja sekä kota, jonne mahtuu kerralla kaikki tulen äärelle iltaa istumaan. 20 hengen rantasaunassa on puulämmitteinen kiuas sekä vesipadat ja löylyistä voi pulahtaa matalahkoon ja turvalliseen Näsijärven lahdenpoukamaan.

Leirikeskuksen hinnoittelulla suosii nuoriso- ja muita harrastusjärjestöjä, mutta myös yksityistilaisuuksien määrä on ollut selkeässä kasvussa, sijaitseehan leiri- ja kurssikeskus kuitenkin vain lyhyen ajomatkan päässä Tampereen keskustasta.

Tarkemmat tiedot Antaverkan leiri- ja kurssikeskuksesta sekä varauskalenterin ja lomakkeet löydät Varaamo-palvelusta.

Kun saavut paikalle ja tarvitset vahtimestaria: 
03 5656 6577 (vain puhelut)

Jos haluat lisätietoja tiloista tai tilan vuokraamisesta: 
Puhelimitse
041 730 6182
Sähköpostilla
[email protected]

Sami Jokinen
Vahtimestaripalvelut Vahtimestari
Puhelin:
040 732 2910
Päivitetty 30.10.2023