Hyppää sivuvalikkoon

Tammelantori

Tammelantorilla on Tampereen toreista kaikkein monipuolisin tavaravalikoima. Marja- ja vihannestarjonta on parhaimmillaan kesäaikana. Torilta löytyy mm. kalaa, lihaa, vihanneksia, marjoja, leivonnaisia, matkamuistoja, kukkia ja käsitöitä.  

Grilli- ja kahvilatoiminta on Tammelantorilla erittäin vilkasta, joten grilli- ja lounastarjontaa löytyy joka makuun. Monet nälkäiset suuntaavatkin lounasaikaan Tammelantorille nauttimaan ulkolounasta ympäri vuoden. 

Tammelantorilla on kesäaikaan varsin vilkas kirpputoritoiminta. Toiminta saattaa jatkua varsin vilkkaana aina jouluun asti ja alkaa jälleen vilkastua jo varhain keväällä, mikäli säät suosivat.

Tammelantori sijaitsee Tammelanpuistokadun varrella, rajoittuen yhdeltä sivultaan Kyllikinkatuun ja toiselta Pinninkatuun.

Aukioloajat

Arkisin 6.00 - 18.00
Lauantaisin 6.00 - 16.00
Juhannusaatto klo 6.00 - 13.00
Jouluaatto klo 6.00 - 12.00

Tori on avoinna ympäri vuoden. Torikauppiaita on parhaiten paikalla kesäisin (kesä-elokuu) maanantai-lauantai klo 8.00 - 14.00.

Kesän 2024 iltatorit

Iltatorit keskiviikkoisin. Iltatoreilla muun muassa torijumppaa ja iltakirppis.

Iltakirppis: Voit ottaa maksutta myyntipaikan käyttöön keskiviikkoisin klo 16 alkaen kesä-elokuussa. Iltakirppikselle paikkoja ei ole mahdollista varata ennakolta.

Torijumppa: Maksutonta torijumppaa tarjolla keskiviikkoisin klo 18-19 kesä-heinäkuussa. Jumpparina toimii Tampereen Jumppatiimi Taju ry. 

Myyjäksi kirpputorille?

Tammelantorilla on myös tarjolla useita pöytiä kirpputorimyyntiä varten. Lisäksi tarjolla on myös pöytiä leipomo- ja käsityötuotteiden myyntiä varten. Myyntipöytien koko on 3 x 1m.

Hinnat

Kirpputoripöydät:
arkisin 5 € /päivä
lauantai 12 € / päivä

Leipomo- ja käsityötuotteiden myyntipöydät:
maanantai-lauantai 9 € / päivä

Jos pöydän varaa Varaamosta, vuokra maksetaan varauksen yhteydessä verkkopankissa, MobilePaylla tai maksukortilla. Paikan päällä täytettävät kirpputoripaikkojen vuokra maksetaan torivalvojalle käteisellä tai pankkikortilla.

Kirpputoripöydän varaus Tammelantorilla on maksutonta 15-25-vuotiaille nuorille. Maksuttoman paikan saa joko varaamalla nuorisopöydän etukäteen Varaamosta tai tulemalla paikan päälle ja esittämällä henkilöllisyystodistuksensa torivalvojalle.

Torivalvonta

sähköposti [email protected]
puhelin 050 083 9034
puhelin 050 050 9755
arkisin klo 6.00 - 14.00

Päivitetty 10.7.2024