Kauppahalli

Kauppahallista löydät tuoretta ja usein läheltä pyydystettyä kalaa, lihaa, juustoja, kasviksia, juureksia ja lämpimiä leivonnaisia. Tarjolla on upeita kukkia, luontaistuotteita, käsitöitä ja erilaisia palveluita. 

Hallin suosituista ravintoloista ja kahviloista nappaat mukaan matkaevästä, pikaruokaa, lounasta tai päivällistä. Olet sitten herkuttelija tai arkikokki, saat raaka-aineiden lisäksi kauppiailta reseptin ja vielä hymynkin kaupanpäälle. 

Mikäli nälkä yllättää Kauppahallin herkullisten tuoksujen myötä, niin voit valita houkuttelevan kahvila- tai lounaspaikan. Tarjolla on myös Tampereen laadukkaimpia ruokakokemuksia. 

Kauppahalli pyrkiikin palvelemaan kaikkia asiakasryhmiä.

Osoite: Hämeenkatu 19, 33200 Tampere
Avoinna normaalisti:
Ma - Pe klo 9.00 - 18.00
La klo 9.00 - 16.00

Tampereen kauppahallin on suunnitellut arkkitehti Hjalmar Åberg ja halli valmistui 1.6.1901.

Hallin pohjapinta-ala on 2.100 m2 ja tilavuus noin 18.500 m3.

Tampereen kauppahalli on Hämeen lääninhallituksen päätöksellä 6.2.1973 määrätty suojeltavaksi rakennukseksi.
 

Myymälätilat

Kauppahallissa on varsinaisia myymälöitä noin 30 kappaletta. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan myymälätilan hallista, ota yhteyttä vastaavaan torivalvojaan ja jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä tilan vapautuessa.

Vuokralaisvalinnassa pyritään painottamaan hallin kokonaisvalikoiman monipuolisuutta huomioiden keskeiset arvomme: korkealuokkainen lähiruoka, yksilöllinen ja asiantunteva palvelu sekä ainutlaatuinen tunnelma. 

Tällä hetkellä kaikki vuokrattavat tilat ovat Kauppahallissa täynnä. Otamme kuitenkin mielellämme vastaan näkemyksesi omasta liiketoiminnastasi Kauppahallissa ja palaamme, kun vapaata tilaa löytyy. 

Kauppahallin tilojen vuokrausta koskevat lisätiedot:
Vastaava torivalvoja
Janne Saksala
puhelin 0500 839 034
Kauppatorien ja ulkomyyntipaikkojen valvonta

Päivitetty 15.11.2022