Hyppää sivuvalikkoon

Kauppahalli

Kauppahallista löydät tuoretta ja usein läheltä pyydystettyä kalaa, lihaa, juustoja, kasviksia, juureksia ja lämpimiä leivonnaisia. Tarjolla on upeita kukkia, luontaistuotteita, käsitöitä ja erilaisia palveluita. 

Hallin suosituista ravintoloista ja kahviloista nappaat mukaan matkaevästä, pikaruokaa, lounasta tai päivällistä. Olet sitten herkuttelija tai arkikokki, saat raaka-aineiden lisäksi kauppiailta reseptin ja vielä hymynkin kaupanpäälle. 

Mikäli nälkä yllättää Kauppahallin herkullisten tuoksujen myötä, niin voit valita houkuttelevan kahvila- tai lounaspaikan. Tarjolla on myös Tampereen laadukkaimpia ruokakokemuksia. 

Kauppahalli pyrkiikin palvelemaan kaikkia asiakasryhmiä.

Osoite: Hämeenkatu 19, 33200 Tampere
Avoinna normaalisti:
Ma - Pe klo 9.00 - 18.00
La klo 9.00 - 16.00

Tampereen kauppahallin on suunnitellut arkkitehti Hjalmar Åberg ja halli valmistui 1.6.1901.

Hallin pohjapinta-ala on 2.100 m2 ja tilavuus noin 18.500 m3.

Tampereen kauppahalli on Hämeen lääninhallituksen päätöksellä 6.2.1973 määrätty suojeltavaksi rakennukseksi.
 

Kauppahallin vuokrattavat liiketilat

Kauppahallissa on varsinaisia myymälöitä noin 30 kappaletta. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan myymälätilan hallista, ota yhteyttä kiinteistöpäällikkö Henri Lievoseen.

Vuokralaisvalinnassa pyritään painottamaan hallin kokonaisvalikoiman monipuolisuutta huomioiden kauppahallin keskeiset arvot: korkealuokkainen lähiruoka, yksilöllinen ja asiantunteva palvelu sekä ainutlaatuinen tunnelma.

Henri Lievonen
Kauppahallin tilojen vuokraus Kiinteistöpäällikkö
Puhelin:
041 730 5812
Päivitetty 23.1.2024