Hyppää sivuvalikkoon

Tilastot

Tilastot-sivulta löydät uusimmat visualisoidut ja analysoidut toimintaympäristötiedot sekä tilastollisen vuosikirjan. Tietoja päivitetään uusimpien saatavilla olevien tietojen perusteella. Valitse aihealue ja tutustu julkaisuihin. Kaikki julkaisut eivät ole saavutettavia. Jos tarvitset sellaista sisältöä, jota saavutettavuuspuutteiden takia et pysty käyttämään, ota yhteyttä tietojohtaminen(a)tampere.fi

Tampereen kaupungin tilastollinen vuosikirja

Tampereen kaupungin tilastollinen vuosikirja on monipuolinen kaupunkitiedon lähde, joka on ilmestynyt vuodesta 1948 lähtien. Kirja tarjoaa tilastotietoa monista eri aihealueista väestöstä sääolosuhteisiin ja taloudesta yleiseen turvallisuuteen.

Tunnetko kaupunkisi? Mihin suuntaan Tampere kehittyy?

Testaa tietosi vastaamalla 12 kysymykseen. Monivalintakysymykset koskevat mm. väestön kehitystä, köyhyyttä, koulutustasoa ja asumista.

Tunnetko kaupunkisi testin tulokset

Testi on mukailtu ruotsalaisen Hans Roslingin maailmaa koskevasta kyselystä Tamperetta koskevaksi. Olennaista ei ole tietää tarkkoja faktoja, vaan tunnistaa eri ilmiöiden suuruusluokkia sekä menneitä ja tulevia kehityssuuntia.

Päivitetty 11.1.2024